Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nagrać grę z Steam na CD/DVD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jeśli zły dział proszę o przeniesienie.

Zrobiłem kopię zapasową gry Terraria z steam

stworzył mi się katalog o nazwie

D:\GRY\Terraria\Terraria\Disk_1

a w nim pliki

autorun

steam (ikona)

steambacup (aplikacja)

Terraria_disc1.sim

Terraria_disc1.sis

Terraria_disc1_0.sid

I co dalej ?

Jak to nagrać na CD

Co z tym NetFramework

Jeśli nie mam internetu a jestem po formacie i mam tylko cd, chciał bym zagrać w terarię to co powinienem zrobić by w nią pograć bezpośrednio instalując z cd uruchamiam i gram żeby nie było tak że wyskoczy komunikat żebym zainstalował z internetu framework .NET

Bo w steam tak było wszystko przez siec jak zrobić to lokalnie by gra była zawsze kompletna na półce?

Opublikowano

LOL. Gra ze Steama, to gra ze STEAM'a! Z tego co wiem, nie da się na płyte tego nagrać...

Jak robisz formata, to wchodzisz na Steama (po formacie) I INSTALUJESZ OD NOWA WSZYSTKIE GRY! Nie baw się w jakieś nagrywanie, kopie, i inne.

Opublikowano

Ja jak nagrywałem team fortress'a 2 to skopiowałem folder steamapps który potem podzieliłem na party i na czterech płytach miałem go.Może Ci to pomoże ;p

Opublikowano

Znalazłem da się...

w bibliotece gier na steam klikamy właściwości i tworzymy kopie zapasową, całązawartośc nagrywamy na cd i mamy grę kopie tej gry na cd instalujemy ją normalnie automatycznie dodaje się ona nam na steam

Ciekawe co to będzie jak kiedyśsteam padnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...