Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie mogę połączyć się z Xbox Live.

Ringtone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki otóż problem .Nie mogę się połączyć z usługą Xbox Live , wogóle nie wykrywa mojej śieci , próbowałem wszystkiego .Myślę iż mogło by to być spowodowane Burzą , bo gdy właśnie była burza ja grałem , i czy to mogło coś spowodować , lub Xbox stracił jakieś ustawienia ?? ,a może pomoże gdy pójdę do kolegi i podłączę , i będzie okej , to spowrotem podłączę u mnie i jakoś sobie wyszuka tą sieć .Bardzo proszę o pomoc ,będą lajki .

Ps.Mam intertnet Radiowy , oraz próbuję się połączyć poprzez kabel nie Wi-Fi.

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Właśnie nie mogę znaleźć Zresetowania Ustawienia Sieci ,mam nowy interfejs , na starym wiem ,ale w tym przypadku nie.Pomóżcie.A o co chodzi z tym udostępnieniem z kompem o.O

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Masz internet radiowy tak?Udostepniasz go z pc na xboxa kablem LAN tak?Wchodzisz w ustawienia polaczenia (tej radiowki) i tam masz opcje udostepnianie polaczenia internetowego.

Na Xboxie masz Metro dash tak,jedziesz calkiem w prawo,ustawienia systemu(chyba tak sie nazywa),ustawienia polaczen i ustaw wszystko na automatyczne.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Podpinam kabel do ps3 oraz xboxa przez router normalnie .Router----> xbox .I wgl nie chce wyszukać Sieci .Przywracałem ustawienia fabryczne ,które także nic nie dały.Może ktoś ma jeszcze innej sugestie ?

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Router>Komp>Xbox>musi dzialac.

Nie wyszukuje sieci?Nie ma czego szukac skoro kablem podpiete,szukac to moze przez WiFi.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Powiedz mi jak zrobić jak wyżej napisałaś Router ----> komputer----> xbox (Jak podłączyć kompa razem z xboxem bo tego nie rozumiem) .I czy mogło mi się coś spalić w xboxie od wyszukiwania internetu czy coś ??

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

I czy mogło mi się coś spalić w xboxie od wyszukiwania internetu czy coś ??

Nie, lol.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Patrz !

ROUTER,z niego masz net w KOMPIE.

KOMP LACZYSZ z XBOXEM KABLEM LAN.

ROBISZ NA KOMPIE UDOSTEPNIANIE POLACZENIA INTERNETOWEGO I GITARA.

Co do "I czy mogło mi się coś spalić w xboxie od wyszukiwania internetu czy coś ??" Pozwol,ze tego nie skomentuje.

ruch_13.jpg
Opublikowano

"I czy mogło mi się coś spalić w xboxie od wyszukiwania internetu czy coś ??"

Nie dziwcie się grałem w burzę i po niej ,właśnie mi się to zrąbało więc skąd ja mogłem wiedzieć czy to wina xbox'a czy co :O....nikt nie jest alfa i omegą ludzie ..-.-

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Piorun pieprznął gdzieś w słup w poszło za duże napięcie dla zasilacza i o. Miałem tak z komputerem, spalił się zasilacz ;f

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Wogóle nie działa net na xboxie nie chcę wyszukać sieci ani nic...na playstation mam to samo też nie chce wyszukać...Pomocy :(

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Oj nie ładnie tak bluzgac,czy to jest forum tylko o konsoli Xbox,ze maja tu byc "specjalisci" ?

To forum glownie o grach online a dzial Xbox jest tak jakby "pogaduszki"czy cos w tym stylu,wiec Twoj komentarz jest nie na miejscu.

Wracajac do Twojego problemu,sprawdz czy czasem nie spalila Ci sie karta sieciowa w kompie.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Odlacz radiowke na 10min i podlacz spowrotem potem z routera>xbox i tam masz ustawienia i kiliknij ustawienia sieci potem ustaw automatycznie potem odlanczasz kabel i podlanczasz jeszcze raz potem klikasz w testuj lacze i masz juz neta (koledze pomoglo)

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...