Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] P90 TR SE

RadioTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam w CA P90 TR SE i nie mogę znaleźć czy jest ona dostępna za nx ? Jeżeli jest to proszę o wskazanie najlepiej screen. LECĄ + ZA POMOC :)

To nie boli DAJ likeee

Opublikowano

A jakie można kupić P90 oczywiście oprócz podstawowej. Wiem że P90 tr ale jak mozna ją zmodyfikować ?

To nie boli DAJ likeee

Opublikowano

Nie da się zwykłej TR zmodyfikować w Gun Emporium, jedynie można do niej dołączyć celownik.

P90 ze sklepi

P90 SE np. z Myst-G

P90TR sklep NX

P90TR SE skrzynka za NX

Viper P90TR skrzynka za NX

Opublikowano

A jakie Można kupić za nx ? I którą polecacie najbardziej ?

To nie boli DAJ likeee

Opublikowano

jest 5 rodzajów p90 :

p90 zwykłe - 1,1k GP kosztuje

p90se - też za GP podobne do normalnej tyle że droższe i od wyższej rangi

p90 tr - to ta za nx do kupienia , od podstawowej różni się zajefajnym tłumikiem i brakiem scopa

p90 tr se - rarytasowa wersja p90 - połączenie p90 tr i p90se , jest podobna do trki ale lepiej się nieą gra i ma więcej naboi o 50

p90 tr viper - epicka broń , podobna do trki i tr se ale ma magazynki po 60 naboi

Zwykłą p90 bodajże mozna ulepszać w gun emporium tak samo jak p90tr se

@ piecu szybszy

bez youtuba

Opublikowano

A jakie Można kupić za nx ? I którą polecacie najbardziej ?

Jak już napisali przedemną P90TR,ale ja Ci tylko wspomnę jeszcze,iż jest to jedna z najlepszych broni w combacie,a bynajmniej najlepszy SMG :)

boyka.jpg

Opublikowano

Dzięki wam, myślę że kupię za nx P90 TR i spróbuję szczęścia, a na ile przedłuży to wam napiszę ;)

To nie boli DAJ likeee

Opublikowano

P90 też w miare dobry dużo widze osób na Junk Flea jak z lataja z nim i jego odmianami (TR SE etc...) naogól są z nim na 1 2 3 miejscu broń szybko strzelna i w miare mały odrzut ma i duży dmg.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...