Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] DRAVEN VS DARIUS

wewryman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bierz Darius dobry w early i mid game

Dośc wytrzymały ma op ulti dobre cc

ulti odnawia sie po zabiciu przeciwnika.

Największy minus to często banowany (przynajmniej na moim low elo)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Draven to ad carry, wiadomo że będzie miał większy dmg od offtanka.

Weź Dravena. Choć dla mnie takie porównanie nie ma sensu, tak jak napisał kolega - porównałeś stół do krzesła.

efbiaj2.jpg
Opublikowano

Dravena polecam.

Porównujesz ad carry do off tanka.

To jakby porównywać stół do krzesła ;d

Dokładnie.

Może i wyciągniesz te ...800 dmg z dariusza.

Ale z Dravena o wiele więcej + to zasięgowiec.

Global ult oO (teoretycznie) ponieważ przez całą mape leci dopuki nie spotka wrogiego champ.

Szybszy...no wgl.

Opublikowano

Mimo wszystko polece Darka, przy odpowiednim buildzie mamy 3,5k hp, 150 armora, 140 m-resista i 350 AD. Wyciągamy z ulti po 1k true dmg.

Opublikowano

Ogólnie darius ma dobry dmg, jest wytrzymały, op ulti, posiada coś w stylu ignite, jest jednym z silniejszych solo toperów, można też próbować nim jungle, więc ci go polecę.

Opublikowano

Zależy gdzie chcesz grać , Draven Ad carry , ma większy dmg , ale bardzo papierowy

Darius offtank , dmg mniejszy ale i tak potrafi ze swojego combo zniszczyć każdego , więc imo lepszy darius

Opublikowano

Również polecam Dariusa, ponieważ z supportem niszczy swoją linię. Jakbym juz się przymierzał do jakiegoś AD Carry to wolałbym Gravesa, ale to już Twoja sprawa kogo kupisz.

91.jpg

Opublikowano

Porównujesz offtanka do ad carry . Wiadomo , że ad carry bd miał większe dmg , lecz Dariusem dłużej ustoisz na lini ; ) Ostatnio grałem z Draven , grałem Nidalee , on nafeedowany i ja . 1 dzida i nie ma połowy hp . Radziłbym Dariusa , bo dmg nie ma słabego .

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...