Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jaka jest sytuacja?

EdzioSkarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;> jak jest teraz w tym warrocku? Dalej roi się od cziterek? Da się już pograć czy dalej pseudo koxy śmigają na tym gównie?

Cziterki psują tę grę bo to jedyna okazja by stać się "kimś" (czyt. cheater = śmieć), bo przed kompem w 80% przypadków siedzą

pryszczate nastolatki z kompleksami ;x

Opublikowano

Narazie jest ich nawet duzo

ale na niektorych

romach mozna gracnormalnie ;)

Niektórych, czyli jak zwykle - całkiem przyzwoita gra nadaje się na śmietnik. Co te cziterki chcą udowodnić? Swoją wyższość przez oszustwo czy jak?

Opublikowano

Ja polecam wchodzić na tę Ostatnie Room'y o nr np. 100 Bo cheterzy wybierają te pierwsze z Brzegu :)

55317296335558479754.jpg

l I love Skrillex l

Opublikowano

Jak się gra na 1-10 albo all to wiadomo że będą.

Grajcie + 11 lub +21 są bardziej ogarnięci gracze, a nie tak jak nie raz na 1-10 lub all że nie można kiknąć bo ma się jakiegoś newb'a w teamie.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Hmm. Jest po co bo jest (w sumie był bo za godzinę usuwają) event.

Cziterów jest mnóstwo na roomach, gdzie np. masz deathmatch ustawiony na mapie marien i gdzie gra w sumie 24 graczy ( masakra ).

Dziś dla przykładu wbiłem na taki room i w przeciwnym teamie był GM oraz 3 OPKerów.(żal mi ich, jeden miał +35 lvl)

Opublikowano

up@ bylem na tym roomie . Ledwo co bieglem takie lagi byly a jak sie strzelalo to zwiecha ;p Ja bym na twoim miejscu sciagal. Gram po przerwie rocznej i w 2 tygonie wbilem 23lvl a gralem odczasu do czasu . A co do hakow to tak jak za czasow g1 ale moim zdaniem jest ich mniej albo nie trafiam na room w ktorym jest haker. Wiecej jest laggerow niz hakerow ;p

Opublikowano

Zgodze sie z toba jest takich duzo teraz noo ratio 2.5 lvl 15 i kozaczy noo skiller ahhaahh a to tylko gps szczerze mowiac zeby miec ratio 2+ to trzeba byc geniuszem albo grac ffa na marien znac respy i kozaczyc ja tak robilem i ratio 1,7 ale zeby miec 2+ dzis widzialem 41lvl ratio 3.1 no bez jaj . Naprawde bardzo ciezko nawet jak ktos owni wbic takie kd

Opublikowano

Hmm ciekawe w takim razie co tu robicie ? Przecież tu jest forum od hacków

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@UP nie zgodzie się do końca z tobą/ To jest forum nie tylko dla hackerów, ale też służy do dyskusji o grach, tak jak w tym temacie. A twój post to zwykły spam.

Ja też właśnie wracam do gry i z tego co wiem to nie za wiele się zmieniło jeżeli chodzi o sprawy techniczne, bo cały czas są luki po których załataniu nie dało by się zrobić OPK, SuperJump itp. no może nie wszystkie opcje, bo D3D (chams itp. to nie). Ale da się zablokować większość opcji poprawiając kod serwera który jest dziurawy.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@up

Jak sama nazwa wskazuje Multi Player Cheats forum -.-

Jest to forum naturalnie stworzone do cheatów ale z czasem ewoluowało i ma teraz elementy dyskusji, pomocy itp.

Więc generalnie nie powinno się tu skarżyć na cheaterów chociaż bardzo dobrze was rozumiem ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...