Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem bron za nx

Dark2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupilem teraz bron za nx l85 lecz gdy ja kupilem to nie dostalem ja w itemshopie pomoze ktos dostane ja po jakims czasie ?

Opublikowano

z war rockiem chyba tak nie jest ;p nie ma to jak g1 bylo bez problemow z zakupem a tu wydaje pieniadze i nic ...

Opublikowano

ok dzieki wielkie lecz mam kolejny problem iz zostalo mi 1400 nxow i akurat na tmp9 lecz gdy chce je kupic to wyskakuje mi ze failed na stronce a w grze nic sie nie pokazuje to u nich czy ja musze miec 1401 nx ;D ?

Opublikowano

no dlatego sie pytam l85 ladnie wszystko a tmp9 nie moge mam 1400 nx rowne jak chce kupic na stronce klikam buy to wyskakuje failed a w grze nic sie nie poakzuje

Opublikowano

A kupiles juz raz tmp9? Jesli juz kupiles wejdz do outboxa i akceptuj o dopiero kup 2 raz. Buguje sie wiem bo tak mialem jak kupywalem famasa ;p

Opublikowano

Sprawdź outbox'a jak nie to napisz im ticket'a

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

mi kolega mowil ze jak mam 1400 nx to zeby kupic bron to musze miec chociaz 1401 zeby bylo ponad bo inaczej nie da rady a wam sie udawalo kupywac normalnie kiedy mieliscie rowna sume nxow ?

Opublikowano

Da się kupić jak ma się równą sumę NX ;) Już tak raz kupiłem

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...