Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupować?

Esprit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem Diablo III za 130zł, bo za tyle znalazłem na Alledrogo. Chciałem was zapytać, czy opłaca się kupować, bo słyszałem, że szybko się nudzi. Nie grałem nigdy w żadne poprzednie części Diablo, więc byłoby to dla mnie coś nowego. Kosztuje nie mało, więc chciałbym najpierw zapytać was, co o tym sądzicie. Jeśli możecie, to powiedzcie mi jaką postacią jak już grać, żeby było mi łatwo grać samemu, bo niestety nie mam z kim, jeśli już bym kupił. Czekam na wasze opinie i porady.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

To radziłbym ci pograc, np. w D2. Dla nie ktorych może to być bardzo nudne, bo przechodzisz ta sama fabule x razy, tylko an innym poziomie trudnosci

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Za jakiś czas ? Poczekasz sobie dłuuugą chwilę, zanim Diablo III stanieje. Nie wydaje mi się żeby Blizzard tak szybko chciał spuścić cenę tak popularnej gry. A co do tego czy warto, to nie wiem, ale nie wydaje mi się, żeby było to coś prawdziwego, wczytaj się dokładnie, bo może się okazać, że kupujesz klucz do gry, ale nie działający i już zużyty

Opublikowano

Dla wielu osób gra się już znudziła i sprzedają swe konta.

Wszystko, jak na razie, sprowadza się tylko do farmienia przedmiotów na poziomie inferno dla siebie lub na sprzedaż.

Sam zdecyduj, czy lubisz takie granie. Podobno do końca roku mają być areny PvP, ale nic nie wiadomo, przecież Blizzardowi się nie spieszy B)

Opublikowano

A powiedzcie mi, jak to jest- te poziomy (normalny, koszmar, piekło, inferno) to my jakoś dochodzimy do tych lepszych, czy musimy po przejściu normalnego grać znów od nowa, czyli przechodzić tą samą mapę, tylko są stwory trudniejsze? Jak to jest z tym?

Opublikowano

po przejściu normala grasz od początku czyli jeśli chcesz przejść grę na każdym poziomie musisz przejść grę minimum 4 razy, oczywiście jest coraz trudniej . Według mnie nie opłaca się kupować bo Diablo 3 cały czas jest jedną wielką betą. Gości z blizzarda mają sporo problemów, a jeszcze na dodatek nie dodali PvP trochę lipa...

Ale ja gram bo nie mogłem tak długo czekać :D

Opublikowano

Jak wejdą jakieś dodatki to może cena trochę spać lecz nie wiem czy będą jakieś dodatki ja też mam zamiar kupić lecz gra za 130 zł to trochę za dużo , poczekam jeszcze aż wyjdzie patch z areną PvP :)

nxtVYBh.png

Opublikowano

Kupiłem właśnie Diablo III. Jaką postacią polecacie mi grać, żeby było łatwo samemu? Od którego lvl'a kupować itemy na domu aukcyjnym?

Opublikowano

samemu najłatwiej grać barbem albo mnokiem masz tyle rezistów że trudno Ciebie zabić ale wolno zabijasz. Klasa taka jak DH ma ciężko samemu chyba że ma potworki na kilka strzałów.

Ja osobiście zacząłem korzystać koło 30lvl ale najbardziej opłacalnie jest zacząć od 46lvl. Czemu? Ponieważ kupujesz wtedy itemy z bonusem na obniżony wymagany poziom i na 46lvl masz itemki które normalnie założysz na 60 :D

Opublikowano

Kupiłem właśnie Diablo III. Jaką postacią polecacie mi grać, żeby było łatwo samemu? Od którego lvl'a kupować itemy na domu aukcyjnym?

hmm monk powinien być łatwą postacią ja też sam zaczne grać na początku mnichem ale jak już kupię :P

nxtVYBh.png

Opublikowano

Monk o dziwo latwy do grania nie jest :)

Ma duzo resow? Fakt - ma, ale nawet z resami po 1300 (moje aktualne) mozna bez problemu pasc na byle elitce w 2 akcie inferno. Do monka potrzeba tez troche skilla i duzo cierpliwosci ;> no i sprzet rzecz jasna do najtanszych nie nalezy, ale to chyba problem wszystkich klas ;)

PS:

Mowie o inferno bo reszta poziomow trudnosci to dla monka buleczka z maselkiem xD

Opublikowano

ja tam czekam na cracka i nie ma opcji zeby wydac kase na gre

Jasne, lepiej grać na piracie...

Temat do zamknięcia już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...