Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]kliki Do Poleconych

Krynes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przedstawię wam prosty sposób żeby dostać kasę czy coś z klików np. na Menelgame

1. Wchodzimy na

http://idarionis.com:9500/

i zakładamy konto.

2. Logujemy się na to konto i klikamy "Automat". Wyskoczą nam 3 nowe okienka i nie zamykamy ich!!!

3. Odczekujemy tak z 15 minut(można sobie włączyć np. CS czy coś).

4. Po odczekaniu wyłączamy te 3 okienka.

5. Wchodzimy do zakładki "Moje Linki".

6. W 1 wolne pole wpisujemy swój link ref. np. http://change.mpcforum.pl/change_please/xxxxxx/

7. W pole obok gdzie pisze "Bez Limitu" można wpisać jakąś liczbę albo zostawić tak jak jest. Czyli wpiszemy tam np.50 to kliknie nam tylko 50 razy :)

Screen:

tuta.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja nie wiem po co to bo raczej jak ustawie 100 nikt mi nie kliknie w moj link 100 razy jezeli o to chodzi a jezeli nie o to to prosze wytlumaczyc...

xd5vrcjhj.png
Opublikowano

To działa na zasadzie wymiany:

Ty w coś klikasz to klikają w twoje ^ ^

#Edit

To naprawde działa ^ ^ Dzięki gościu

@UP

Chodzi o to że otwierają ci się te karty i im "klika" i dostajesz za to kredyty,ale jak ktoś "kliknie" w twój link to odejmuję 1 kredyt .

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Admin Cienia
Opublikowano
Da się tam wpisywać dowolny link ,czy tylko linki do uznanych stron?

Tam panuje system że niektóre linki dodają się automatycznie, a niektóre musi zaakceptować administrator. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

D&G

Mógłbyś podklejić - ZAWSZE przyda ;]

Pzdro dla autora -Ubustwiam cię ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bo do bux.to nie można dawać linków,to nie program do zarabiania ,ale do pomagania ludziom w grach....

Tzn. do link bucks ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

5 i + dla autora!

Codziennie na Empire Universe 2 oszczędzam ok. 30 zł na Ekolium z klików zamiast wydawać realną kasę :)

Thx! :)

ban_pl_8831_137321.gif
Opublikowano

A mam pytanie .. ? czemu mi ten automat nie zdiala / gdy wchodze w Automat to nic nie ma .. nic sie nie laduje ani nic.. musze wszystko recznie robic.. W IE pisze ze nie moge i musze recznie .. W Firefoxie tez.. a w operze nic nie pisze;P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Znalazłem parę błędów w Poradniku.

1. Robimy konto

2.Ustalamy link.

3.wizytujemy - Automat.

4. cieszymy sie paroma wizytami ;-D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

działa to ale jak dalem link z ultras.com i mialem 500 kredytow czyli 500 linkow im kliknalem na tym ich automacie to potem zeszlo mi do zera a zaliczylo mi ledwie 5 klikniec...

Opublikowano

działa to ale jak dalem link z ultras.com i mialem 500 kredytow czyli 500 linkow im kliknalem na tym ich automacie to potem zeszlo mi do zera a zaliczylo mi ledwie 5 klikniec...

Dlatego lepiej jest klikać ręcznie, tak pod wieczór i mieć te ~400-500 kredytów (bez myminicity itp)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...