Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyHOT-MT2 [PL] [Hamachi]

n3y

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

porazka a nie serwer

Całkowicie się z tym nie zgadzam co to za zabawa jest chodzić 250lvl i napieprzać z mordą choćbyś miał kreta w dupie.
Rekrut
Opublikowano

Jeśli nie grales to nie oceniaj serwera exp leci bardzo szybko i jakoś jest dobra zabawa wogulę nie rozumiem tych co nie grają tylko odrazu pierdoli bez sensu takich z forum wyjebać wogule co to ma być nie zagrałem ale już pisze porażka a nie serwer idź się lecz bo sam jesteś porażka jednak wielka porażka to ty.

Opublikowano

Dobra sa inne sieci. Trzeba było trochę się skupić ;d

To tak sieci:

EasyHOT[2/8] hasło 2

EasyHOT[3/8] hasło 3

itd. Z każdym numerkiem się zmienia.

Opublikowano

Ja chetnie bym zagral ale naprawde nie chce mi sie expic ^^ sorka przeka 5/10 serwer 5/10 :) zachecam do grania tych co lubia po expic :) moze kiedys wejde ale to bedzie kiedys xD 3

prezka*

Opublikowano

Serwer hamachi powinien być zrobiony po to, aby się bawić, a nie żeby dropić i expić :(

A kto tak powiedział? Takie serwery są do dupy ...

Wbijesz zrobisz eq i resztę dnia pvp.. Żenada.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Masakra...

Tajne ? To ważne dla wielu graczy ... Bez tego nikt nie wejdzie ...

Prezka na odwal się za przeproszeniem ... 1/10

Te pliki są tak stare, że nwm ...

Pozdrawiam

Opublikowano

Pliki Qentinosa sa przestarzałe ... Nie zagram

Pliki jakiegoś Qenetinosa ci nie pasują bym miał Rykoxa też by cie nie pasowało,zastanów się człowieku..

51598082385122362513.jpg

Rekrut
Opublikowano

Ja pierdole jakie nie ogary na tym forum nie dziwie się ze opinia jest taka zjebana co 2 Użytkownik się czegoś czepia zróbcie własne serwery jak was stać na dobry pc a nie kompy po 200zł i szpan.Powiem wam tylko tyle Kozak w Necie Pizda w Świecie.I Koniec Pierdolenia jak coś nie pasuje to nie pisać.!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...