Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EQ czy dobre?

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Może się będę zamieniać konto za konto (nie będę opisywał szczegółów) , ten co mam się z nim wymienić ma na elitemt2 92lv

z takim eq:

obs+9 25% na ludzi siła 12, otrucie 3, kd woja+5,kd smierci+5, kd ninji+5, helm smoka 10 ludzi, 14 na otrucie, lwia tarcza+9 nno i nns blok 10%, branza smoka 7b 2x2k hp kolczyki z lezek +7 na 2 reke 15% sztylety 6% miecze 10%, naszyjnik z lezek 10 na kryta, sztylety 6%, 2 reke 10%, buty fenka+9 sztylety4% max hp 1,5k hp, miecze 10%, do tego masz jeszcze 1 broszke , 3kd +5, zmianke 6/7 bonu.

Co o tym eq sądzicie , jest to mental.. zależy mi żeby był dobry do PvP.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

jak chcesz być dobry w pvp to tylko i wyłącznie body, żaden mental, bo nie dość, że ma najwolniejsze skille to trzeba dużo wydać, żeby być dobrym w pvp.

ale jeśli nie masz wyboru to bierz mentala, bo co jak co ale nie jest to najgorsza profesja.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Pasjonat
Opublikowano

jak chcesz być dobry w pvp to tylko i wyłącznie body, żaden mental, bo nie dość, że ma najwolniejsze skille to trzeba dużo wydać, żeby być dobrym w pvp.

ale jeśli nie masz wyboru to bierz mentala, bo co jak co ale nie jest to najgorsza profesja.

Ja się nie pytam kim mam grać , tylko czy eq jest dobre -.-

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

EQ średnie. 92lvl na 4funie? Słabo trochę.

Grałeś kiedyś na elite/dragonie/pandorze? widać, że nie i chuj wiesz.

Mental jest jedną z najlepszych postaci w pvp :) tzw. DPS. Czyli silny przeciwko i 250ataku, full siły kryta luda itp :)

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...