Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help] Przywracanie systemu ? Masakra.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien, hm masakryczny problem z moim systemem, a mianowicie chodzi mi o to, że dziś byłem zmuszony do przywrócenia sobie systemu o 2 dni. Dlaczego ? Opiszę poniżej.

Miałem zainstalowany program Rocket Dock, jest to taki pasek na pulpicie, gdzie można dodać ikony, foldery i pliki z pulpitu itp. No i dziś, po 2 tygodniach używania, znudził mi się ten program, więc postanowiłem go usunąć. No i zrobiłem duży błąd, bo nie zgrałem uprzednio swojego folderu, gdzie miałem ok. 1 GB plików (grafika, muzyka, tapety, dokumenty). Problem polega na tym, że jak przeniesie się ikonkę z tego paska na pulpit, to ona automatycznie znika i nigdzie jej potem nie ma ... No i pojawił się problem, bo nie miałem tego folderu, a szukanie go w systemie, za pomocą opcji "Szukaj" nie przyniosło oczekiwanego efektu. Postanowiłem przywrócić sobie system, żeby odzyskać te pliki no i ... Okazało się, że straciłem moje 1 GB plików, co nie powinno mieć miejsca, bo przecież Przywracanie systemu nie ma wpływu na pliki osobiste, tj. dokumenty, obrazy, itp.

Co było tego powodem, że skasowały mi się te pliki ? Nie rozumiem już ... Pobieranie od nowa mnie czeka, parę giga ale co tam. Dobrze, że chociaż gry mi się zachowały.

Jak ktoś wie, o co poszła spina z systemem, będę wdzięczny.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

jak to co , sam skasowałeś katalog utworzony w programie odinstalowując program

system restore nigdy nie przechowuje żadnych plików użytkownika tylko systemowe więc pożegnaj się z plikami

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...