Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Celownika

ElPosito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc szukam celownika które jest mały i sie Nierostowa i żeby był dokładny i dobrze się banie z niego strzelało da ktoś linka do kadiego celownika lub do poradnika jak teki zrobić

Pomogłem daj Like

Opublikowano

tak jak up, dopisz także ex_interp 0.01 w konsoli i powinno ładnie banie ładować i jeszcze jedno, w opcjach masz zakładke "mouse" zaznacz tam "auto aim", przydaje się.

h6IduA1.png

Opublikowano

dobra tylko gdzie sa te opcje chodzi wam o te w menu

dobra mam tylko to

cl_crosshairscale 20000

nie działa pisze unknow komend

Pomogłem daj Like

Opublikowano

wejdz w opcje i mozesz sobie odrazu wybrac celownik kolor no i rozmiar ale standardowy dla mnie jest najlepsz i sadze ze najdokladniejsz bo jak bedziesz mial mniejsz to nie bedziesz go widzial.

Opublikowano

Z tego co ja wiem to najmniejszy da sie ustawic tak: rozdzielczość 640x480 cl_crosshair_size "small" i cl_dynamiccrosshair "0"

Opublikowano

tak jak up, dopisz także ex_interp 0.01 w konsoli i powinno ładnie banie ładować i jeszcze jedno, w opcjach masz zakładke "mouse" zaznacz tam "auto aim", przydaje się.

Ok,powiedz mi tylko,który serwer ma sv_cheats 1,bo bez tego ten aim nie działa.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Kurde ludzie ogar, on chce celownik który nie łapie rozrzutu. Owy celownik istnieje jako wspomagacz. Możesz taką funkcję w Fighter FX włączyć.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...