Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini TuT]Mały opis postaci

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Mały opis postaci

FIGHTER

Początkowa klasa Zmiana na 10poziomie Zmiana na 20poziomie

Fighter >> Elite Fighter >> Warrior

Guardian

Blade Master

Berserker

Fighter - z przeciwnikiem walczy na krótki dystans, używa tarczy oraz miecza. Według mnie postać dla początkującego gracza.

HUNTER

Hunter >> Elite Hunter >> Assasin

Ranger

Scout

Shadow

Hunter - "nawala" przeciwnika strzałami aż w pewnym momencie zada mu szybki oraz krytyczny cios. Jest to postać z "pomieszanymi" stylami walki.

SHAMAN

Shaman >> Elite Shaman >> Elementalist

Taoist

Illusionist

Reaperess

Shaman - można go nazwać magiem , czarodziejem.. jednak nie używa tylko zaklęć , potrafi zadać obrażenia z różdżki.

WITCH BLADE

Witch blade >> Elite witch blade Warden

Slayer

Blade Dancer

Nightstalker

Witch blade - chwilowo bez opisu

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Bardzo ładnie opisane :D Rozwinięcia na 20 poziomie, których jeszcze nie ma w grze, będą wprowadzane ? :D

Witchblade

"Bardzo ładna, ale nie pozorna pani, która chwytając za klingę miecza i sztyletu, potrafi zrobić niezłe bum, fizycznie jak i magicznie :D"

Nie no żartuje :D Dodaj jak uważasz.

Postać ta jest szybka, ma dobre obrażenia fizyczne (jeżeli idzie się pod siłę) i magiczne (jeżeli idzie się pod wisdom), dlaczego takie zróżnicowanie ? Teraz są 2 klasy slayer i warden, slayer (z tego co wiem, bo gram wardenem) większość skilli i obrażeń, ma fizycznych, ma kilka uników magicznych i ataków, ale większość to fizyczne. Warden natomiast używa skilli tylko magicznych, jest to postać posługująca się żywiołem wody, czyli skille od lodu :) Ma sporo skilli aoe (obszarowych) jak i takich które po uderzeniu zostawiają jakby to powiedzieć coś po sobie, chodzi głównie o to że po uderzeniu skillem, wróg otrzymuje przez kilka sec obrażenia zależne od wysokości wis i poziomu skilla.

Ehh coś mi nie wyszło to opisanie :D Dlatego nie robię tutów :D

Ps.To co trzyma szaman nazywa się kostur ;D Chyba że piszesz wg gry :D Ale moim zdaniem to głupota tak nazywać różdżkę :D

Opublikowano

LOL, inwencja nie twoja, wykonanie only. Opisy sux, nic nie tłumaczą, są to zdania na poziomie 2 klasisty.

""nawala" przeciwnika strzałami aż w pewnym momencie zada mu szybki oraz krytyczny cios. Jest to postać z "pomieszanymi" stylami walki.:

To mnie najbardziej rozjebało.

Słabo.

sad but true, sorry, nie obrażaj się.

Opublikowano

ten tut to jakis kawal jest ^^ takie cos to kazdy moze napisac , a skopiowac drzewka z pierwszej lepszej strony to tez nie jest sztuka wielka

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

Fajny i dobbry like :P

Up mi pasuje taki uklad jak on to zrobil nie wiem co masz do 2-klasist xD

Opublikowano

A tam czepiacie się jak by tak każdy robił swoje drzewka to by projektów zabrakło :D akurat z tym nawalanien dobrze zrobił, przynajmniej tekst nie jest taki sztywny. Ale z tym krytycznym ciosem przesadziłeś :P wyjdzie taki Guardian i możesz mu 6 krytycznych wbić a on jak to tank przeżyje :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...