Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lol nie chce sie odpalić.

Alak@zam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , a więc tak : od jakiegoś tygodnia komp zaczoł mi strasznie mulić , włącza sie pół godziny - jak sie uda włączyć wystarczy jeden fałszywy ruch - zawiesza się , ale do tego czasu udawało mi sie ( z trudnem ) odpalić lola , ale teraz jak włączyło mi sie naprawianie systemu to nie chce mi sie żadna gra włączyć , o co chodzi? w lolu pojawia się to logo " League of legends" znika i tyle... Wczoraj jeszcze normalnie chodził ,prosze o pomoc.

Opublikowano

@up

No chyba chodziło koledze o format komputera/dysku twardego. Jak masz płytkę do Windowsa, wkładasz, restartujesz komputer, wciskasz na początku F9/F11 czy jaki masz do bootowania systemu i dajesz, że przez DVD, tam czekasz i chyba już sobie poradzisz.

wobqx.jpg
Opublikowano

A propo , skąd ja ci wezmę płyte do windowsa ?! Jak kupywałem laptopa gość mi coś wgrał i do widzenia , żadnej płyty czy innego gówna nie dostałem ...

Opublikowano

Mam propo.

jak masz dysk (taki osobny nie wbudowany) to wrzuć pobranego windowsa na dysk, odpal instalację, potem podczas instalacji formatujesz dyski które masz na kompie i instalujesz na którymś z nich. nie formatuj tylko tego z windowsem

powinno dobrze dzialac

potem pobierasz (a nawet przed instalacją) Everesta żeby ściągnąć sterowniki (mozesz to wszystko zrobisz jeszcze przed reinstalacja)

PISANIE WYŁĄCZONE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...