Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradze sobie z Podziemny lodowy golem?

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 75lvl, 716 obrony oraz 790-800 ataku, poradzę sobie z podziemne lodowe golemy?

Broń bez średnich, bez kd, bez bufa.

Jestem mentalem, skille bojowe b. słabe (max. m6)

Opublikowano

Poradzisz sobie, ale będziesz go bił strasznie powoli. Jeszcze nie masz broni ze średnimi, ani żadnych kd i brak buffa. Też zależy ile masz HP, żeby Cie nie zabił. :)

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Ale na mouncie czy z buta? (10% mniejsze obrażenie od potworów)

Bo chcę wykonać misje na ten 75 lvl, a jestem w v2 i nie mam jak to sprawdzić, za niedługo łączenie serwerów to kupie trute z +25% średnie

Opublikowano

Ale na mouncie czy z buta? (10% mniejsze obrażenie od potworów)

Bo chcę wykonać misje na ten 75 lvl, a jestem w v2 i nie mam jak to sprawdzić, za niedługo łączenie serwerów to kupie trute z +25% średnie

zeecydowanie na mountcie, bo taak za dużo hp będą ci zabierać. Wg mnie to będzie ciężko Tobie dedać te mobki, bo słabe eq. Tak jak mówisz nzałatw trutę i dopiero najlepiej iść.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Może załatw sobie żala z niezłymi śr + buff i z mounta przy ścianie, na pewno będzie ci lżej.

Opublikowano

Oj, to jest najnowsyz serwer, na serwerze może 2 żale są? :P

Ostatnio widziałem żala +2 średnie 6% za 130kk a truta +7 25% średnie za 20kk :>

musiałbym 260 kamoli sellnąc albo 60 bodzi ;x

edit:

Ale z obroną nie będzie problemu? Mam 9k HP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...