Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje Pomocy

MrMumin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam prosbe jesli ktos moglby mi pomoc w postawieni serwa na hamachi i mowil mi na bierzaco co mam robic na skype bylbym bardzow wdzieszny dam same 5 jak ktos pomoze oto nr

z gory thx za pomoc

Opublikowano

-,- Tobie raczej nic nie pomoze jak widze ten twoj slownik to mnie sie noz otwiera... Nie chce sluchac ,ze masz dyslekcje bo to wymyslone gowno w XXI wieku... przez leni.

Masz tutoriali w cholere wiec zajrzyj do spisu tutoriali i ogladaj video tuty i rob.... a jak nie umiesz to jestes beznadziejny do tego.

Opublikowano

mam dysleksje czy nie moja sprawa. a to ze niewiem paru szczegolow dotyczacych tematu to moj problem i jak masz jakis problem to sie wyzal ale nieobrazaj innych. najpierw poznaj kogos potem oceniaj, bo nieocenia sie ksiarzek po okladce.

Opublikowano

bo nieocenia sie ksiarzek po okladce.

Czy ja ocenilem twoj wyglad ZEWNETRZNY ??? ... Bo skoro po okladce to tak jakbym wlasnie ocenil i powiedzial o ty brzydalu.

Powiedzialem ,ze dysleksja jest do wyleczenia . Wiem bo kuzyn tez to mial ,ale walczyl z tym i uczyl sie i wygral z tym. Wiec to nie jest jakas nieuleczalna choroba ... NIE ZALE sie najpierw zobacz co piszesz bo sam nie wiesz co piszesz.

TO ,ze nie wiesz paru szczegolow to nie usprawiedliwia tego ,ze nie zagladales i nie uwaznie wykonywales instrukcje w tutorialach....

Wiec skoncz pier... bo wkurzaja mnie tacy ;/ . Po prostu koles cwaniakujesz chcesz by jakis naiwny ci za friko postawil bo tobie sie nie chce.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...