Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejka Śmierci - Świetny Sposób na Kumpli :)

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ten poradnik będzie o Kolejce ,która zabija automatycznie.

Śmierć nie będzie za pomocą żadnych kombinacji pistonów czy lawy..

po prostu jedziemy i giniemy.. :) Genialny sposób by wkurzyć kumpli lub

ludzi na serwerze.. koleś jedzie kolejką deda a my bierzemy itemy :)

Pomóżcie zbierać łapki pod filmem.. No i Zapraszam do komentowania, lajkowania i subskrybowania kanału youtube ;P

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

hehehe ale mi sie to spodobalo ;d mozna tez to dodac jako pulapka na serwer i dodac tabliczke w stylu '' Na koncu znajduja sie diaxy''.STRASZNIE fajny pomysl jesli go nie zryles od kogos no ale watpie ze skopiowany :)

Opublikowano

dzięki wam..szkoda ,że w dziale tutoriale jest trochę syf i sporo beznadzieji.. bo fajne poradniki zawsze spadają na 2/3 strony i zapominaja o poradnikach ;p piszcie coś aby temat był ciągle u góry. xD ogólnie jutro kolejny poradnik myśle ,że was zaskoczę :)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Świetne, ale troszkę popracuj nad wymową, i głosem, bo masz potencjał, aby stał się melodyczny, a jesteś spięty ;)

Od urodzenia miałem małe problemy z wymową.. ale w realu tak nie czuć moich problemów.. gdy mówię na youtube można to poczuć.. tak wgl jestem strasznie wygadany tylko na yt nie zawsze to wykazuje.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Widziałem to u innego youtubera. Jak ja chciałem to nagrać, to mi nie wychodziło, a ludzie pisali, że to jest naprawione.

Moźe i widziałeś lecz ja na to wpadłem podczas robienią escape xD

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Śmieszne. Na pweno przyda się na serwer ;p (Już nie jedno widziałem na temat bugów etc, ale to widzę pierwszy raz)

+ (Ech wolałem jak były +, a nie to ....)

67qtMtN.png

Opublikowano

Sonik Ty masz prze^ajebisty glos i filmiki k^rwa mój mentorze ;0

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Moźe i widziałeś lecz ja na to wpadłem podczas robienią escape xD

Jak ja kiedyś próbowałem zrobić escape, to też miałem podobny problem ( sam nie wiedziałem co było przyczyną, że nagle ginąłem w kolejce). Potem na YT zobaczyłem filmik o tym, a teraz widzę inny film na ten temat tu, więc ciężko określić, kto jest autorem tego. Można powiedzieć, że każdy kto na to wpadł sam bez jakiegokolwiek filmu czy też Tut'a jest autorem tej pułapki (w tym ty, czy też ja, lub inne osoby) :).

Dodatkowo widziałem na filmiku, że miałeś problem z guzikiem. I tu mam dla cb rozwiązanie :)

post-316235-0-36157700-1347287100_thumb.png

post-316235-0-56976400-1347287117_thumb.png,

Taki układ guzika i torów od zawsze stosuję odkąd zacząłem się bawić torami :), sam na niego wpadłem i pokazując go adminom na niektórych ułatwiłem im robotę (często mieli problem z tym, że postać np. wychodziła z wagona zamiast kliknąć w guzik).

Ten co pisze, że bug nie działa, albo kłamie, albo ma fałszywe informacje. Sam kilka minut temu sprawdziłem i działał wciąż ten bug...

Postawić tabliczkę z napisem "Free diaxy!"? Dziecinada i zwykła amatorczyzna :) Gdybym ja zobaczył taką tabliczkę, to bym wolałbym się przejść na pieszo, albo chociażbym zbadał kolejkę z naciskiem na każdy szczegół :P

post-316235-0-36157700-1347287100_thumb.png

post-316235-0-56976400-1347287117_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...