Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak shackować TDP4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udało mi się oszukać grę pod liczbą ammonicji na nieskończoność.

Przyśpieszyłem grę do x5 co umożliwiło mi szybkie strzelanie.

Niewiem co dalej zrobić aby po zginięciu nie wywalało mnie z gry.

Wiem, że aką sztuczkę da się zrobić, ponieważ są tacy cziterzy co to potrafią, a ja wiem, że musiałem

prostą funkcję przegapić.

PROSZĘ O POMOC!!!

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Dołączam! Też lubię bardzo tą grę i też rozgryzłem to na ammo, ale nie wiem jak np mieć nieskończoność granatów lub hp... A widziałem graczy którzy tak mieli... Jakoś musi się dać ja cały czas kombinuje i jestem coraz bliżej... Widziałem pro kolesia który stworzył turniej na pistolety ak47 i bazooke, wszyscy z bazookami powbijali a on podczas gry jakoś zablokował korzystanie z bazooki i wszyscy z pistoletami biegali i ich rozpierdalał... Ciekawe jak to zrobił...

Opublikowano

no ciekawe ale google nie boli... choć wątpię w to żeby ktoś sie dzielił tymi informacjami. jesli gdzieś to musi być to na

YouTube
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

na youtube nic nie ma a nieskonczona amunicje latwo zrobic wiec tlumacze:

Załozmy ze masz 34 naboje to robisz 34 i new scan strzelasz przykladowo i tracisz jeden naboj masz ich 33 robisz next scan i przenosisz z lewej tabelki na dol liczbe i wpisujesz ile chcesz miec naboi

Opublikowano

Ja ogólnie grę ogarniam ale coś bugowanie mi nie idze :(

A jeżeli sciągne starszą wersje będzia działać bo ja mam 6.2 ?? a na filmiku widziadłem że ktoś maił 5......

Opublikowano

Też w to gram ale chcę jakiegoś hacka na coins i cash... bo są takie na pewno bo skad by ruskie 1 lvle miały pg marka i m202a2 i thunda? a po 20 lvlu mają full artów :/

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema all wracajac do tematu to do tego jest potrzebne cheat engine 5.6.1/6.1 lub 6.2 i z tym mozna wszystko robic to jest ammo hack flag hack speed hack fly hack

Jesli chcecie zebym wam pokazal prosze pisac na moj numer gg 47908370

Też w to gram ale chcę jakiegoś hacka na coins i cash... bo są takie na pewno bo skad by ruskie 1 lvle miały pg marka i m202a2 i thunda? a po 20 lvlu mają full artów :/

Ja na 10lvl mialem all bronie +7all arty 6524Dolcow i 756253Kasy wiec....Ruskie nie maja ze mna szans

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...