Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tuba skill czy tuba noob

Taishan90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie chciał bym widzieć wasze zdanie na temat czy gracz z tubą który ma zazwyczaj najlepsze statystyki w grze i jest wyzywany przez neo kidsy które nie potrafią go ubić od nobów, jest noobem czy gra dobrze?.

Moim zdaniem ponieważ przegrałem jakieś 500h z czego tylko jakieś 10+ na steam a powodem tego był po 1. ciągle wyszukiwanie nowego lobby, 2. masa cheaterow w każdym meczu, 3. jak już w miarę nie było zbyt wielu cheaterow zresztą nawet jak byli poziom gry był taki ze można było wygrać samemu cały mecz. Dlatego też większość czasu spędziłem na AlterIWNet wiem ze forum nie popiera piractwa ale niestety trzeba to stwierdzić ze steam i mw2 to syf w porównaniu do tego co było na

AlterIWNet zanim przywalili się do niego niepotrzebnie ludzie którzy nie powinni. Teraz co prawda jest nowy 4d1 niestety nie jest jeszcze tak rozwinięty jak stary AlterIWNet poza tym współpracuje ze Steam i z tego powodu pewnie jest na nim taka masa cheaterow. Sorki trochę się rozpisałem ale ponieważ używałem głownie tuby z kumplami przez jakieś 98% czasu mojej gry uważam ze tuba to skill, zawsze jak ktoś pisze noob gl pisze do niego weź tubę i

spróbuj, zazwyczaj nikt nie próbuje a jak juz weźmie tubę to nie potrafi nikogo z niej zabić.

UMP jest o wiele latwiej kogoś zabić niż z tuby czy jakimś sprayerem a nooby to są ci co graja na cheatach WH czy aimbot a i tak nie potrafią mimo WH i walenia po ścianach poradzić sobie z moja tuba na twarz:D

Czekam na wasze zdanie na ten temat

Opublikowano

jak koles biega tylko z tubą, ma 24 fragi z czego 22 tuba to jest noob. Kiedyś widziałem na kamerze śmierci jak koleś poł mapy mnie gonił z tubą, a mógł z tara zabić. Jeżeli używa raz na jakiś czas i w miarę umiejętnie, to ok.

Opublikowano

No ok jak ktoś biega cały czas z tuba i ma np staty ok 60 fragów a padł jakieś 10 razy to też jest noob jak jest najlepszy w teamie a nawet ma najlepsze statystyki ogólnie nie tylko w swojej drużynie? Doskonale wiem ze jak ktoś gra z tuba to wkurza innych i ja to robię z pełną premedytacją jednak akurat mnie nie denerwuje jak ktoś biega z tuba i ma taki skill ze nie potrafi mnie ubić z niej. To jakiś straszny noob cie gonił:P mógł cie o wiele szybciej zabić tak jak napisałeś. Śmieszy mnie jak ktoś nazywa kogoś kto biega z gl noob tuber bądź noob gl a ma od niego zazwyczaj o wiele gorsze staty i płacze bo sobie nie radzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogólnie tuba jest traktowana jako noob broń. Nie tylko ona. Właściwie to każda broń będzie "nubska" dla kogoś kto sobie nie radzi i rejdzuje na chatcie tylko dlatego, że nie chce spróbować innej taktyki. Mimo wszystko i tak nadal nie lubie tuberow, bo troszkę to psuje całą zabawe :D

WBIOJVy.png

Opublikowano

Ile graczy byś nie zabił i tak będą wyzywać cię od noobow bo tuba jest dla noobow, w MW2 był nawet taki emblemat

vachievement.png

Opublikowano

nie będe robił nowego tematu tylko tutaj zapytam , Czy za four delta one można dostać bana na steam ? i czy na four delta one będe grał z ludźmi którzy mają oryginalne mw2 ?

@Topic

Dla mnie tuba nie jest noobska , w mw2 tuba jest zbalansowana , w call of duty 4 mw - tutaj tuba to dopiero noobstwo ( uber powered)

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Jak dla mnie tuba to tuba więc tuba to noob , w większości gier tak jest , a chodzi tutaj o obszarowość np: mamy dom , słyszymy korki przeciwnika z next pokoju , to nie musimy widzieć przeciwnika żeby go zabić i to jest noobskie , bo idziemy na łatwizne tak samo na dalekie dystanse , gość 50m od nas lata z ak47 bierze nas na cel , zaczyna strzelać , my dostajemy obrażenia ale nie giniemy , a w tym czasie oddajemy jeden celny strzał , i tamten ma deda .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...