Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytan Odnosnie Metin 2 P L

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zagrać sobie na Plyu ale dawno na nim niegrałem i nie orjentuje się na jaki serwerze zacząc

A oto moje pytania:

-mam zamiar zagrać na solar idzie tam dorobić sie na rybkach ?

- jak nie na rybkach to naczym?

- jaką postać wybrać któa mi sie będzie fajnie expiło i brało pvp?

@Edit

]

Jeszcze jedno mam pytanko preferuje gre Bodym żebt przyjemnie sie expilo na orkach i w v1 na 42-45 trzeba miec prooo eq czy wystarczy przecietne?

I najlepiej jak ktoś by mógł napisac jakie eq miec

Opublikowano

1. Tak dasz radę dorobić się na rybach, małżach, perłach itd.

2. Możesz dropić ulepszacze wszystkie, ludzie skupują sporo żółci niedźwiedzia - około 80 k za sztukę.

3. No to chyba Body, dobrze się expi, dobrze w pvp. A jak chcesz coś lepszego w pvm to WP tylko on pvp dobry gdzieś 75+. :)

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

-Mysle ,ze na rybkach bedzie ciezko... Duzo ludzi lowi i jest tyle malzy na rynku.Do tego nie ma za bardzo popytu na to. ( to jest moje zdanie )

-Metiny w m2,medale konne,imha,dropic ulepszacze w m2 takie jak kawalek klejnotu,zardzewiale ostrze itp

-Tak jak kolega wyzej Sura WP

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Ryby? - to raczej przestarzałe zajecie. Ja bym ci polecał iść na metiny.

-Mysle ,ze na rybkach bedzie ciezko... Duzo ludzi lowi i jest tyle malzy na rynku.Do tego nie ma za bardzo popytu na to. ( to jest moje zdanie )

-Metiny w m2,medale konne,imha,dropic ulepszacze w m2 takie jak kawalek klejnotu,zardzewiale ostrze itp

-Tak jak kolega wyzej Sura WP

własnie ostatnio na serwerze Endurion Kd i Ku są bardzo tanie wiec tam sie nieda na tym zarobić, wiec podejrzewam że na Solar raczej też nie zarobie, ale to jest moja opinia moge sie mylić

Opublikowano

1. Jak w Jinno to na tej wyspie w M1 po prawo, odpalasz bota i git

2. Metiny w M2

3. Body, bardzo szybki exp i świetny w PvP

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Witam chciałbym zagrać sobie na Plyu ale dawno na nim niegrałem i nie orjentuje się na jaki serwerze zacząc

A oto moje pytania:

-mam zamiar zagrać na solar idzie tam dorobić sie na rybkach ? nie, mało tego nie polecam używać tam fb, bo dużo gm'ów

- jak nie na rybkach to naczym? wbij 22 lvl i drop medale lub wbij 34 lvl i na metki zazdry/ezo dropić riby

- jaką postać wybrać któa mi sie będzie fajnie expiło i brało pvp? sura WP, najlepszy do expa, a do pvp przeciętny

@Edit

]

Jeszcze jedno mam pytanko preferuje gre Bodym żebt przyjemnie sie expilo na orkach i w v1 na 42-45 trzeba miec prooo eq czy wystarczy przecietne?

I najlepiej jak ktoś by mógł napisac jakie eq miec

napisałem w quote, a co do ostatniego pytania to najlepiej załatw sobie fms'a +8/9, smoczą +7 i okrągłą +7 i można brać 3/4 grupki w v1

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

FMS +9 sr 20 ok 20kk

Ebo +9 ok 25kk

Tak fms 20kk+ to się zgodzę ale ebo chodzi 14-16kk.

Co do autora zrób sobie bodego, wbij nim ten 35 na metkach w M2 uzbieraj na eq ( skilli narazie nie czytaj ) potem wbijasz 54 lvl i robisz stopa na skille i eq,

Uwierz mi zarobek jest świetny tzn: ja dropie cały czas na pustyni i oprócz dropa z metków są też ogonki z + bodzie po drodze rudy :)

Jedna moja uwaga exp regularnie buffa najlepiej weź z nim wcześniej ślub duże ułatwienie do metków na sohan/pustynie.

Oczywiście Ty sam wybierzesz sposób rozwoju swojej postaci to tylko moja sugestia. Pozdro !

Opublikowano

Tak fms 20kk+ to się zgodzę ale ebo chodzi 14-16kk.

Jak mi znajdziesz takie ebo +9 czyste za 14-16kk. to będę cie lajkował przez tydzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...