Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] SummerSerwer [Free Build - Działki 64 x 64] [no-premium] Serwer wystartowal, zapraszamy!

Krzysiek_sC_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1togh.jpg

infocp.png

2toe.jpg

Typ: Dedykowany

Rodzaj Gry: Free Build

Adres IP: s1game.slotex.pl:20020

Whitelista: OFF

Potwory: OFF

Zwierzeta: OFF

Nether: OFF

teammd.png

kamez1,

Krzysiek_sC_,

Xcheater - okres próbny,

pluginy.png

WorldGuard,

WorldEdit,

Essentials,

PermissionsEX,

IChat,

I Wiele, wiele, wiele innych

:D

dodatkowe.png

----------------------------------------

ID do serwera:

s1game.slotex.pl:20020

Kontakt do użytkowników:

-Krzysiek_sC_ - Admin

-Kamez1 - HeadAdmin/Mayer

-----------------------------------------

3to.jpg

eJwrNkxPzE3VK87JL0mt0CvI4TIyMDAy4Aouzc1NLQpOLSpPLeLyzcxLTS5KTCvhCslIVfDIzAGqMjWFYwD5cRSC.png

eJwLLs3NTS0KTi0qTy1SiEosKEosrkpU0FUoNkxPzE3VK87JL0mt0CvIsTIyMDAy4PIuqqoszkzNji92jkfl-GbmpSYXJaaVcIVkpCp4ZObkcBmZmsKxAQCwSCJl.png

Opublikowano

Krytkujmy zatem :

Byłem na serwerze a już dopatrzyłem się błędów i innych :

1.Prezentacja ; look like ale za mało info, tak jakoś ubogo ;p

2.Na serwerze są TYLKO DZIAŁKI, spawn jest ustawiony na środku chodnika czy huj wie czego

3.HeadAdmin męczył się z cubem, no raczej nie jest to dopuszczalne jak dla mnie (mam duże wymagania)

4.Czat dla Graczy nie działa, za jakiś czas miał byc naprawiony, ale stracilem checi na czekanie ^^

Podsumowując jest tam tak jak na single tylko że dostajesz kwadrat 64x64 ogrodzony płotkami i półpłytkami, chodzisz do lasu, kopalni i budujesz bo nie ma nic innego do roboty. Ahh szkoda że nie ma takich dawnych FB ;/

Opublikowano

@UP

Te WSZYTKIE wymienione przez Ciebie problemy zostały NAPRAWIONE m.in: Spawn ma swój oddzielny teren/budynek, problem z cuboidami wywołany był bugującym/blokującym inne plugi, pluginem :P a czat też z jego winy nie działał. Serwer działa praktycznie 24/7 bez żadnych większych ( Czyt. Uniemożliwiających grę ) błędów, więc zapraszam bardzo serdecznie wszystkich. Ci którzy zostali zniechęceni przez użytkownika "Why", polecam wam najpierw samemu ocenić serwer.

Zapraszam i Pozdrawiam Krzysiek

eJwLLs3NTS0KTi0qTy1SiEosKEosrkpU0FUoNkxPzE3VK87JL0mt0CvIsTIyMDAy4PIuqqoszkzNji92jkfl-GbmpSYXJaaVcIVkpCp4ZObkcBmZmsKxAQCwSCJl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...