Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB][10][NP][N-WL][Vox195Craft] ZAPRASZAMY

reNTT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngVox195Craft [FreeBuild + Survival]Diamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 188.165.16.150:8088

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 10

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

%20Prawa%20Autorskie%20

1337425578-U363900.png

Wlaściciel : Vox195 Rekrutacja : Open

1337425590-U363900.png

Serwer jest nowy, powstał niedawno. W najbliższym czasie powstanie także forum, na którym gracze będą mogli dyskutować na temat serwera i jego przyszłości.Standardowe działki są wielkości 15x15, max up max down.

Opublikowano

Ten serwer to jeden wielki lag, admin obiecuje "admina za reklamy" wycyckujac przy tym ludzi. Atmosfera jest zadna, a ciagle klotnie powoduja, ze chce sie wyjsc. Serwer za miesiac padnie, gdy admin wycycka kase z vipow. Nie polecam.

Opublikowano
Ten serwer to jeden wielki lag, admin obiecuje "admina za reklamy" wycyckujac przy tym ludzi. Atmosfera jest zadna, a ciagle klotnie powoduja, ze chce sie wyjsc. Serwer za miesiac padnie, gdy admin wycycka kase z vipow. Nie polecam.

Naprawde? Co ty nie powiesz...

Nieznam twojego nicku z MC ale moge powiedzieć ze. Byleś na serverze nie cale 10min nawet moze któcej i odrazu pytanie "Czy moge dostać admina?" Dzieciaku nikt Ci na serverze nie da ADMINA/MODA za to ze jestes 10min... Musisz byc cześciej na serverze i udzielac sie w życiu servera a nie wejdziesz napiszesz "Czy mogę ADM" i wychodzisz jak napisze NIE!

Po 1 ja nie zrobiłem tego servera pod zarobek (Własny) Wszelkie pieniądze jakie dostane z SMS i PRZELEWÓW przejda na Hosting a nie do mojej kieszeni.

Lagi? Ty moze je miales jakos ja gram na serverze i nie mam lagów tak jak inni grajacy na nim gracze.

Więc nie pisz takich zbędnych kometaży i weś się za siebie.

Nie kazdy ma 24/7 żeby siedziec przed kompem i pisać bzdurne komętaże...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...