Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 problemy ;]

Incore^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie mialem gdzie tego wrzucic wiec daje tutaj:

1.

Od pewnego czasu rozłącza mi się internet, to nie problem z routerem bo był wymieniony, z kablami tez nie bo przyjechali konserwatorzy z sieci i sprawdzali połącznie i wszystko było ok. Poradzcie co zrobić aby net się nei rozłączał, PS pomaga na to reset routera.

2.

Problem polega na tym, ze ts nei widzi mi mojego mikrofonu, na push to talk także nie dziala, dopiero wtedy moge rozmawiac na skype jak ktorys z moich kolegow zrobi ze mna rozmowe na skype i oboje wyciszymy mikrofony, pomocy czy da sie jakos zniwelowac ta usterke? wczesniej bylo ok, mikrofon tracer trs-mc v4

3.

Głośniki mi "pierdzą" tzn. wydobywa się z nich dzwięk przypominający śmigła helikoptera czy też pierdzenie, co poradzić pomocy. Dodam, że zmiana położenia subufora zmienia głośnośc "pierdzenia".

Opublikowano

Co do 1 to też tak miałem.

Za pierwszym razem rozłączało mi przez windowsa (zainstalowałem inny i było ok)

Za drugim razem przeinstalowałem na nowo router i już nie rozłączało.

Jeżeli nie pomoże to poszukaj na google, nazwa routera problem.

Powodzenia

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Przekopałem chyba całe google i niewiele znalazlem szukalem o tym juz dlugo, no nic narazie nie rozlacza miejmy nadzieje ze tka zostanie, a co z pozostalymi 2 problemami? ktos ma jakis pomysl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...