Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Cod MW2/MW3/MW

foxi1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem nowy komputer i mam problem z Call of duty , dokładniej z ładowaniem map , mapy ładują się cholernie długo , na starym PC z 2 rdzeniowym prockiem 2,6 mapy ladowały sie max 20 sekund a teraz około 2 minut!

Mój komputer:

Procek : AMD FX 4x 3.60

Karta graf: Nvidia Gainward 550 Ti

Ram: 8Gb DDR3 Goodram.

proszę o pomoc.

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Reebok internet nie odpowiada za szybsze wczytanie map :)

@Autor:

Zestaw z allegro? Jeśli tak to nie ma się dziwić. Pewnie masz 'super szybki dysk 1TB", a w rzeczywistości max 30-40MB/S odczytu, gdzie normalne dyski robią po 130MB/s odczytu, a jeszcze więcej SSD.

Opublikowano

Mam 2 sposoby na ten problem:

Pierwszy polega na tym abyś sprawdził spójność plików owych gier sprawdza się tak ( oczywiście mówie w Steamie bo zakładam, że masz orginalne gry na steam i chodzi o mp );

Biblioteka ---> Call of duty mw3,2,1 MP ---> pliki lokalne ---> Sprawdz spójność plików. Może być problem na tym, że brakuje Ci łatki która jest odpowiedzialna za ładowanie się mapy, wtedy pobierze Ci automatycznie pliki kórych Ci brakuje. Drugi sposób to pobierz to owych gier cfg. Cfg możesz pobrać gdzieś z internetu może nawet tutaj jest na MPC tylko patrz aby był dobry i osiągał jak najwięcej FPS. CFG do poszczególnych gier wgrywa się tak ( opisze każde wgrywanie osobno ) :

? Mw3 - Steam ---> Steamapps ---> Common ---> Call of duty modern warfare 3 ---> players ---> i podmieniasz ten cfg który tam już jest

? Mw2 - Steam ---> Steamapps ---> Common ---> Call of duty modern warfare 2 ---> players ---> i podmieniasz ten cfg który tam już jest

? Mw - Steam ---> Steamapps ---> Common ---> Call of duty modern warfare ---> players ---> profiles ---> wybierasz swój profil ---> i podmieniasz ten cfg który tam już jest

Po wgraniu CFG i uruchamianiu gry wyskoczy Ci komunikat na którym masz dać opcje NIE, jeżeli to nie pomoże to nie mam już pomysłu starałem się pomóż. Pozdrawiam

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...