Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Jak Sprawdzić Czy Mamy Na Kącie Promo Z Konkursu 500 Kredytów ?

ProStoWRyj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak jak obiecałem wstawie pare tutków .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pierwszym z nich będzie jak sprawdzić czy mamy jakiś promo :)

Na poczkątku wchodzimy na www.gamersfirst.com i tam logujemy się wciskając w prawym górnym rogu Log In beztytuuhg.jpg

Po zalogowaniu wchodzimy do Zakładki Profile profilea.jpg

Następnie wchodzimy do zakładki nad naszym profilem REDEEN CODEreden.jpg

Po nacisnięciu REDEEN CODE wchodzimy w CODE codek.jpg

Po wybraniu opcji CODE naciskamy Choose An Account w wybieramy nasze konto na warrock tak jak na screnie .chose.jpg

Następnie mamy takie okno jak na screnie.aaaib.jpg

Kolorem czerwonym oznaczyłem czy promocod jest już użyty na kącie czy nie, jeżeli nie to pisze New jeżeli tak pisze USED .

Kolorem żółtym oznacza jaki typ promocoda mamy na moim przykladzie jest to m4 spectra i javelin .

Kolorem jasno niebieskim oznaczyłem przycisk który należy nacisnąć po wpisaniu code do okienka wyżej .

A kolorem Zielonym oznaczyłem miejsce w ktorym wybieramy także nasze konto w warocku ale to automtycznie się wybiera .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Może teraz pokaże jak otrzymać za free mp5k :)

Wchodzimy na kącie na zakładke profile na Gamefirst.com tak jak pokazałem wyżej

powinno wykoczyć nam takie okno pla.jpgpo czym klikamy NOW tak jak na screnie zaznaczyłem .

Po czym poprostu wybieramy I want this czyli tak jak na screnie :Pkkku.jpg

Po kliknięciu I Want This Konto samo nam się wybierze chyba że mamy inne to wybieramy warrock i nasze konto po czym wciskamy i want this ponownie i mamy mp5k na 30 dni za free :)

Mozemy takze się zarejestrować ale myślę ze nie trzeba ale powinniście z łaski swojej bo dostajemy 100 punktow na playspan za free :)

Myślę ze narazie tyle starczy

postaram się wżocic więcej zobaczymy jak to będzie

pozdro :)

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano

myślę że raczej to 1 to chyba wiadomo ; p

a to 2 to już chyba był tutorial ; p

ale jak wstawisz jeszcze kilka to będę zadowolony :>

PS.

dobrym pomysłem by było gdybyś na końcu dał linki do tematów dot. gamersfirst ;>

Być zajebistym...

Opublikowano

Ok są ale moje są dokładniejsze tak mi sie wydaje :P

pracuje nad resztą więc wiesz ..

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )