Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemy

refluks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gram w dote, i po grze zazwyczaj dostajemy jakies tam itemy, skrzynki. Ale mam problem: gdy patrze na moje wyposażenie nic nie widze. Żadnego itema którego powinienem mieć. Jaki może być powód?

56ffb46a1706011b.jpg
Opublikowano

Nie po każdej grze możesz dostać "item" nim dłużej trwa mapa tym więcej % na jego zdobycie.

Jeżeli po mapie nie pokazał się żaden item oznacza to,że go nie dostałeś.

Zapewne Ty nic nie dostawałeś tylko osoby z drużyny i tego nie zauważyłeś.Spójrz na "item" i jaki nick pod nim piszę jeżeli twój czyli dostałeś.Jeszcze jest taka żółta wyróżniona obręcz,czyli przedmiot na pewno jest twój.

logo1.png
Opublikowano

Jest jeszcze możliwość wymiany np. za klucz (chociaż nie wiem czy jest on możliwy do wymiany). A itemy lecą co tam którąś grę. Pamiętaj, że swój item masz po lewo, w czerwonej ramce.

he?

Opublikowano

No niestety, ale DOTA jest produkcją Valve, a oni właśnie słyną ze skrzynek, do których klucze niestety trzeba kupić za około 10 zł. Nigdy nie kupiłem i raczej nie mam zamiaru. Co do itemów - im lepsze staty i dłuższa rozgrywka, tym większa szansa na item. Pomiędzy kolejnymi przedmiotami są ustalone odstępy czasu, więc raczej nie dostaniecie itemów kilka gier pod rząd.

Legenda
Opublikowano

Im dłuższy mecz tym więcej osób dostaje przedmioty, ale też jak wbijesz lvl "profilowy" Dostajesz item. Dawniej lotały 2 na dzień dzisiejszy to 1perk. Szansa na drop klucz jest cholernie mała bo tylko 0,2%.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...