Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] anivia

xxxadixxx98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o postaci anivia jestem nowy ale ta postać jest do atakowania z zaskoczenia postać jst stworzona poto żeby zabić i uciec jak sie myle to mnie poprawcie proszę czy mogli byście mi pomuc i powiedzieć czy opłaca sie kupować

Opublikowano

użyj generatora, ale odpowiem Anivia jest dobra bo ma super pasywa. i ładnie blokuje dostęp do turretów. A tak pozatym wejdz sobie na lol'a i tam zobacz animacje i na ich podstawie oceń sam

1343817120-U262310.png
Pomocnik
Opublikowano

Anivia jest jedną z trudniejszych postaci, nie polacam Ci jej skoro dopiero zaczynasz. Spróbuj zagrać czymś łatwym takim jak np. Katarina lub Annie. Obie te postacie zadają magiczne obrażenia i przyjemnie się nimi gra.

Opublikowano

Skoro zaczynasz lepiej jej nie bierz , lecz nie powiem o niej złego Pasyv nawet nawet , ale xinem to fajnie ją cisnąć^^ . Polecam Veigara na start , olbrzymi dmg , stun .

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

http://solomid.net/guides.php?g=80 tu masz wmiarę dobry poradnik do anivi możesz się z niego czegos nauczyć

anivia to bardzo dobra postać

stun

slow

sciana z lodu

ogromny dmg

ult co 6 sec czy tam 7 -8

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...