Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklepy w ME

szunej96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy przedmioty w sklepach zależą od mojego poziomu?

Mam 29 poziom żołnierz i w sklepach wszysko na poziomie V, VI.

Jak mam kupić karabin na pz IX, X? Kupilem kilka licencji ale u kwatermistrza na normandi tez tylko takie slabe. W szafkach, które znajduje też wszystko V, VI.

Jeszcze czy da się zresetować talenty? Bo chciałbym wbic wszystko od nowa.

Z góry dzieki za odpowiedzi :)

sign208231.jpg
Opublikowano

Najpierw napisz jaka cześć, ale według mnie nowe itemy odblokowują się wraz z rozwijaniem fabuły i tym samym lvl.

Jeszcze czy da się zresetować talenty? Bo chciałbym wbic wszystko od nowa.

Tak da się, wystarczy posiadać save editor.

Do ME2

http://social.bioware.com/project/4373/#files

Do ME3

http://benchmark3d.com/mass-effect-3-save-game-editor

Niestety do ME1 nie znalazłem save, ale myślę, że ME2 też sobie poradzi.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

w pierwszej czesci, przeszedlem juz kilka razy i tez nie moglem lepszych itemow max VII, ale nie wykonywalem zadan pobocznych wiec maly poziom mialem i z tad pomysl, ze to zalezy od poizomu

sign208231.jpg
Opublikowano

Spróbuj zagrać jeszcze raz, ale teraz patrz na poziom i rozwój fabuły, Ja tam takiego problemu nie miałem. Jeśli pomogłem, daj LUBIĘ TO!

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

dzieki za te edytory, zaraz zobacze czy da rade tym ME2 z jedynki zedytowac. a co do tych itemow to teraz postaram sie jak najwiecej zadan pobocznych zrobic i wbic lvl i zobaczymy.

sign208231.jpg
Opublikowano

Potwierdzam. Im lepiej rozwinięta postać, tym lepsze uzbrojenie można spotkać. Warto wykonywać wszystkie misje, latać po wszystkich planetach i badać co się da dokładnie, niczego nie zostawiać, bo wiele misji ma swoje późniejsze konsekwencje, zarówno w ME1 jak i późniejszych częściach. Czasami zwykła mała z pozoru nieważna misja może się później ciągnąć aż do ME3 i ułatwić nam (nieznacznie, ale zawsze) rozgrywkę. Dodatkowo dodaje to smaku całej grze. W przypadku ME1 może to się okazać monotonne, ale warto się pomęczyć :)

Opublikowano

@Hades1 Tu racja, święta racja.

W ME3, jak wykonasz zadania na Feros z Gavinem Hossle, oraz z Conradem Vernerem. W ME3 ma to pozytywne skutki. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...