Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ekwipunek!

blakser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA! To pytanie będzie na poziomie dziecka neo z tego powodu że dopiero zaczynam grę. Więc tak, gram FB i moje pytanie brzmi tak- o co chodzi z tymi zbrojami?Np. jest napisane że dana zbroja jest przeznaczona dla Warrior i Force Shielder a i tak mogę ją założyć. WTF?

PS.

Za ile sprzedam Redosmium Katana +1? :)

sygnasg.jpgb

sygnatura by miko213

Opublikowano

Yyyyyyyy... Masz postać chyba zbugowaną zapewne, albo to nie glob ;d

Wywal do NPC albo rozwal transmuterem bo to nic nie warte... Masz przecież AH żeby zobaczyć ceny.

Czyli sądząc po tym że nie wiesz o AH to jakiś nubowski priv czyli administracja popełniła błąd w podpisach i to cała historia ;d

Opublikowano

Nie mam zielonego pojęcia , dlaczego tak jest lecz jak kiedyś zaczynałem grę również pamiętam że mogłem nosić zbroje przeznaczonej dla innej klasy, więc na pewno nie ma zbugowanej postaci , są to błędy które nie zostały jeszcze zgłoszone do administracji, choć komu to przeszkadza ;)

RedOsium, hmm nawet jakby 2 sloty były to i tak praktycznie nic nie warte , więc najlepiej sprzedaj u handlarza podajże dostaniesz z 100k ;)

Opublikowano

broń handlarz, a zbroje to tak, jeśli jakoś spełniasz statystyki zbroi, która nie jest przypisana do konkretnej klasy, powiedzmy ze jest to zbrojka armor która jest dla WA i FS, to mozesz ubrać, jeśli spełniasz statystyki któregoś z nich, np. masz takie statystyki lub wyższe, niż wymaga ta zbroja od warka/FS

chyba o to ci chodziło tak? Jeśli nie to sorka, ale tak to zrozumiałem ;]

Opublikowano

Chyba tak :D Te początkowe nie mają przecież że są przeznaczone dla danej klasy tylko można je nosić na każdej :) Sam jeszcze przed tym update co wprowadzili z tymi ograniczeniami chodziłem bladerem w armourach bo większy def :D

Jak masz staty żeby ubrać to ubierzesz

Opublikowano

Gram na globalu. Aktualnie nie załącze screena bo serwery nie działają. po prostu jest napisane na przykład tak:

(nazwa armor'a)

warrior

STR 33 INT 33 DEX 33

Force shielder

STR 26 INT 29 DEX 18

warrior i force shielder świecą się na czerwono ale sama zbroja nie. Tak samo jest z broniami. Gram force blader :P

PS.

dalej czekam na cene broni. :)

sygnasg.jpgb

sygnatura by miko213

Opublikowano

dziwna sytuacja ja tak niemam ;P

ale może zbugowała ci się postać ,dziś [GM] jakiśtam pisał że będzie przerwa bo usunąć muszą błędy

Nick w grze :Akail/BuLu

Nick:Akail

Klasa:Warrior

LvL:57 rośnie z dnia na dzień

Opublikowano

przerwa, ponieważ coś tam robią z kontami itp. co im wg. mnie nie bardzo wyszło, bo teraz kombinowac z mailami, hasłami itp...

Akail - nawet jeśli masz FA, WI czy obojętnie jaką postać, a spełniasz statystyki wymaganej zbroi i nie jest ona przypisana na daną klasę postaci, to założysz ją. Inaczej w poradnikach dla np. FA (nawet tych z przed miesiąca) nie dawali by opcji buildu battle set (podstawowy) lub matrial set (czyli zbroje głównie dla BL i WI)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...