Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o XenoxMT2?

damian6129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

duzy syfiastych epikow

duzo jeszcze bardziej syfiastych ulepszaczy ktorych nie sposob spamietac i pomiescic w eq oraz dozo

sporo noobkow

zniszczona rownowaga klas( mental i smok bija o polowe wiecej niz reszta)

zle dopasowany drop

czesto bugujacy sie exp

....

860331433165800174608.png

Opublikowano

Hmmm sporo gralem na tym serwerze wiec moge cos o nim powiedziec Xenoxmt2-fajny serwer, bez bogow (bo chyba ten z expem naprawili), dosc latwy, troche nieciekawe jest to ze jest atlantyda v1 v2 v3 v4 v5 itd. zamiast tego mogli dac jakas inna mape jest wiele ciekawszych a nie ciagle to samo tylko zmienia sie kolorow mobow, w grze jest duzo metinow ulepszaczy zbroi mieczy itp. Wedlug mnie troche za prosty.To tyle na ten temat.

1360181684-U593821.png

Opublikowano

Ja Wam powiem tak - skupisko debili (nie obrażając nikogo). 99,9% graczy to dzieciaki ok. 12 lat które wcinają się w spoty, nadają, wałęsają się po M1 jeszcze bardziej bezproduktywnie niż Niepokaźny Pieszy.

DMG które zadaje się jest żałosne ! po 150k z konia w mobki.

Itemków sto tysięcy milionów, które właściwie nic nowego nie wprowadzają poza malutką zmianą współczynniku obrony.

Serwer jeden z najgorszych na jakim grałem - lep na debili.

Opublikowano

Ja Wam powiem tak - skupisko debili (nie obrażając nikogo). 99,9% graczy to dzieciaki ok. 12 lat które wcinają się w spoty, nadają, wałęsają się po M1 jeszcze bardziej bezproduktywnie niż Niepokaźny Pieszy.

DMG które zadaje się jest żałosne ! po 150k z konia w mobki.

Itemków sto tysięcy milionów, które właściwie nic nowego nie wprowadzają poza malutką zmianą współczynniku obrony.

Serwer jeden z najgorszych na jakim grałem - lep na debili.

Serwer może nie taki zły, no może prócz tej ilości ulepszaczy i zbędnych części ekwipunku. :D

Wbiłem tam 131 Bodym i już nie gram.Nie było tak źle rozwaliłem 167 na 2 skile :D

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

Zbyt dużo bugów i noobów na serwie.

Jak był bug na kd miałem 15postaci pełnych w tych kd i każde dozo full w kd masakry/ludu/um

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...