Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edytowanie Npc

sami wiecie kto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego kiedy chce zedytoac choc 1 itemek u npc to na serwerze u tego npc nie ma zadnych itemkow ?? poprostu pusty magazyn czy mógł by mi ktoś powiedziec dlaczego tak mam

albo wrzcucic szkaty :

- smoka

- nosiciela plagi

- ripera

- królowej pająków

- króla demonów

do tej dziewczyny z fajerwerkami i wyslac mi tą baze

bedzie 5 za pomoc

i dowolny itemek do +6 na polmt2

Opublikowano

Ja miałem tak samo, chciałem porobić eq od 9 lvl +9 zamiast eq od 1 i wszystko ok xD Wchodze na serwer a tu u handlarza tylko 4 zbroje i to wszystko xDD

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Zal mi was ;/ Nie umieecie matematyki ??? ... Sklepy NPC maja 45 pol do wypelnienia ... a jak nie pousuwaliscie tych itemow to sie nie dziwie. Np: Handlarz zbroja ma caly zapelniony sklep . To jak mozecie jeszcze cos dodac ?? ... tylko idiota by pomyslal ze to cos doda. Musicie pokasowac kilka itemow . Np chcecie 1 zbroje dac to musicie 2 itemy ktore maja po 1 polu skasowac . Wtedy 2 pola sie wolne zrobia. No chyba ze handlarz bronia on ma tam iles wolnych pol jak 1 raz stawicie serwa. No albo rybak... Nauczcie sie edytowac =,=' . Albo tez mozecie all skasowac jesli chcecie calutki sklep w/g wlasnego pomyslu urzadzic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...