Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem gry...

kuba2153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Mam problem i chciałbym prosić o pomoc. Kiedy włączam gre pojawia się biały ekran wszystko się ładuję, a potem tylko czarne tło... ale muzyke w tle słychać a więc gra działa. Próbowałem już reinstalki a parametry mojego komputera są dobrę:

Procek - i7 2,2GHz (8rdzeni)

Karta graficzna - NVidia GeForce GT525, 2gb

RAM - 8GB.

Proszę o pomoc bo chętnie bym sobie pograł (podobno gra super :D)

Opublikowano

Chłopie czy ja się przywidziałem ,?! Sory za offtop ale

Procek - i7 2,2GHz (8rdzeni)

8 rdzeni kurwa i7 i 2,2 GHZ ?!!!

Opublikowano

Chłopie czy ja się przywidziałem ,?! Sory za offtop ale

8 rdzeni kurwa i7 i 2,2 GHZ ?!!!

i7 ma 6 rdzeni i 8 watków dlatego mogło mu sie pomylic bo pokazuje jak by miał 8 rdzeni

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Sory mój błąd, ale to nie ważne, odpowiedział by może ktoś na pytanie, proszę :P

A więc tak, uruchomiłem na integrze i działa, a na NVidi nie. Może mi ktoś to wyjaśnić? Bo na zintegrowanej troszę cienko chodzi :/

Opublikowano

Sory mój błąd, ale to nie ważne, odpowiedział by może ktoś na pytanie, proszę :P

A więc tak, uruchomiłem na integrze i działa, a na NVidi nie. Może mi ktoś to wyjaśnić? Bo na zintegrowanej troszę cienko chodzi :/

Ale nic nam nie powiedziales. Niby z nieba mamy wiedzieć czemu ci nie działa ?

Opublikowano

Pierwszy post ;P

Kiedy włączam gre pojawia się biały ekran wszystko się ładuję, a potem tylko czarne tło...

To jest mój problem, gra działa bo słyszę dźwięk gry, ale jest czarne tło nic nie widać.

Choć kiedy na integrze odpalam działa bez niczego, to coś z kartą czy co ? :( (A na integrze nie chce grać zbyt bo straszne FPS nawet na niskich detalach)

Opublikowano

1.Sprawdź czy masz najnowsze sterowniki <głownie karty graficznej>

2.Spróbuj reinstall na innej partycji Dysku twardego <Masz na C:/ spróbuj na D:/>

3.Jeśli nic z tego nie pomoże napisz do Supportu gry <jest po polsku:p> Oni ci napewno w takiej sytuacji pomogą. <nie chcą tracić graczy mendy:D>

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Witam a ja tez mam problem ale nieco inny gdy włanczam wyskakuje napis ,, Game resource path does not exsit: ./res/packages/shader_ content.pkg

Nie wiem co zrobic ale w folderze z gra nie ma własnie tego pliku shader_ content.pkg. A nie wiem jak go wypakować z tego co sie pobrało w folderze updates

wot_74.981_client_eu. Jak to wypakować? Moze mi ktos ten plik wysłac na e-mail:[email protected].

Opublikowano

Ok temat do zamknięcia, nie wiem wgl. jakim cudem, ale po kilku razach odpalania gry na integrze, nagle bez oporu odpaliło na NVIDII, teraz spokojnie ciągnie 40 - 50 FPS :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...