Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Którą postać?

Roxorrrr1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nareszcie uzbierałem kase na drugą postać, lecz nie wiem którą mam wybrać:/ Mianowicie interesuje mnie Agni, Zeus i Ao Kuang. Jeżeli możecie, podajcie mi plusy i minusy owych postaci.

Z góry dziękuję:)

Opublikowano

Ja polecam Agni.

Dobry system escape, podpala wrogów/miniony, ulti obszerne, można łatwo wycelować w przeciwnika.

Jest dobrym pickiem na mid'a.

Opublikowano

Proponuję poczytać poradniki na temat tych postaci, oraz spróbować nimi zagrać z botami. Na pewno któraś spodoba ci się bardziej.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Mi kozacko gra się zeusem :D Kilka hitów i BUM

gotogot.png

TETRAHYDROCANABINOL POZYTYWNY STAN NAWINĄ

....LECĄ Z MEJ GĘBY KOMULUSÓW KŁEBY....

Opublikowano

Agni wymiata na midzie, czasem jestem swoim Anubisem na midzie i mam z nim olbrzymie problemy.

Co do Zeusa, to spotkałem się ze zbieżnymi opiniami, jedni twierdzą, że jest dobry, inni znów odrwrotnie, ale pewnie jak nim dobrze grasz to możesz wiele zdziałac.

Ao Kuang, nie wiem, ale myślę, że jest słaby.

Ogólnie polecam Ci Agni

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Ja Ci polecam Ao Kuanga. Dobry dmg, meega ulti. Ja na ten przykład miałem nim statystyki 21/5/4. Powyżej 200 AP ten Smoczek zamienia się w istne smoczysko :)

14takpv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...