Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Texture Pack AntVenom's Problem ;c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od jakiegoś czasu, chciałem pograć na texturepacku o nazwie AntVenom's i tutaj pojawia się mój problem ;c. Kiedy ściągnę paczkę z texturką, uruchamiam MCPatcher i ja Patchuje... Kiedy już zakończę ten etap, wrzucam plik do folderu texturepacks w .minecraft. I po włączeniu Minecrafta, ustawieniu texturepacka, automatycznie ustawia się jako domyślny texturepack (nawet po wyłączeniu pozostają czarne ramki), oraz texture pack nie zmienia texturek w grze... ;c Czy ktoś też miał z tym problem ??? Czy wiecie jak to naprawić, z góry dzięki za pomoc!! ;D

Pozdrawiam!

Mike

Ktoś Cie ukradł itemy??

To nie płacz tylko następnym razem się nie daj.

Nie pisz do Adma że ma go zbanować, bo tego nie zrobi tylko następnym razem się porostu nie daj...

Opublikowano

ref@

Ktoś Cie ukradł itemy??

Nie pisz do Adma że ma go zbanować, bo tego nie zrobi tylko następnym razem się porostu nie daj...

Opublikowano

Musisz najpierw wrzucić paczkę z texturą do folderu z texturami a dopiero potem odpalić pcpatcher.

Za pomoc prosze o suba na kanale :

www.youtube.com/fandcgames

Sobie coś ubzdurałeś i jeszcze suba chcesz. Force update, ściągasz od nowa texturepacka, ściągasz optifine smooth, wgrywasz optifine i wrzucasz texture packa do folderu. Spróbuj, czy takie coś będzie działało.

Opublikowano

Sobie coś ubzdurałeś i jeszcze suba chcesz. Force update, ściągasz od nowa texturepacka, ściągasz optifine smooth, wgrywasz optifine i wrzucasz texture packa do folderu. Spróbuj, czy takie coś będzie działało.

Nic sobie ni ubzdurałem po prostu u mnie - co prawda z innym texturpackiem - to podziałało!

Ale popieram twoją tezę ze ściągnięciem ponownie texturepacka tyle że niebardzo wiem w czym ma pomóc optifine ;]

Zapraszam do subskrybowania oraz oglądania filmów na moim kanale!

Opublikowano

Już ściągałem kilka razy ale nadal to samo ;/

Ktoś Cie ukradł itemy??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...