Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na serwerze ravia.eu

SENTE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Witajcie !

Na serwerze ravia.eu można doskonale zarobić w m1 na psach jeśli posiadamy 30+

trzeba zakupić dość dużo pelerynek z 2 rękawice zlodzieja 1 po 30min zakładamy naszą rękawice i bierzesz w całości spota i z 1 spota powinna wylecieć co najmniej jedna(1) szkata z której lecą między innymi : dodania zmianki zwoje egzo gps na metki zwoje itp- można też pójść do m2 i na multi hacku lurać sb nietracąc pelerynek lecz radze założyć rękawice multi hacka pobieramy stąd

http://metin2mod.tk/multihack.html

wrzucamy do folderu z ravie i odpalamy jesli niewedzie to pobierz jakiegos injectora to zarobek na maly lv a jesli masz dozy tak +35lv mental lub body z dużą iloscią defa mozesz iść do średniego lochu malp z rękawicą oczywicie dropi tam dużo medali konnych.

Poradnik dla nowbie.

Opublikowano

30 lvl'em na psy po hematyczne szkaty? Chyba kpisz. Tam się robi dropa 7-12 lvl, dodaje do gildii, kamerem oddaje expa, luruje się jakiś botem lub pelerynkami, ma się na sobie rękawice i ze spota około 3-7 hematycznych różnie bywa.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Cześć, Witajcie !

Na serwerze ravia.eu można doskonale zarobić w m1 na psach jeśli posiadamy 30+

trzeba zakupić dość dużo pelerynek z 2 rękawice zlodzieja 1 po 30min zakładamy naszą rękawice i bierzesz w całości spota i z 1 spota powinna wylecieć co najmniej jedna(1) szkata z której lecą między innymi : dodania zmianki zwoje egzo gps na metki zwoje itp- można też pójść do m2 i na multi hacku lurać sb nietracąc pelerynek lecz radze założyć rękawice multi hacka pobieramy stąd

http://metin2mod.tk/multihack.html

wrzucamy do folderu z ravie i odpalamy jesli niewedzie to pobierz jakiegos injectora to zarobek na maly lv a jesli masz dozy tak +35lv mental lub body z dużą iloscią defa mozesz iść do średniego lochu malp z rękawicą oczywicie dropi tam dużo medali konnych.

Poradnik dla nowbie.

99% bledow ...

i od kiedy 30+ w m1? xDDD

• 5 tygodni później...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Hmmm.. Ja zaczynam od 0 bo stare konto sprzedałem, więc mógłby mi ktoś powiedzieć, jak wtrącić jakąś tą swoją postać do jakiejś gildi, żeby oddawać tego expa? ;x Jeszcze nie sprawdzałem, ale jak znam życie to pewnie nawet na kmr modzie nie będzie można założyć gildi na 1 lvl.. ;dd Przyjmie mnie byle kto? ;xx

//Sorka za odkop, ale skoro jest tutek, to po co robić nowe tematy... ;D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Hmmm.. Ja zaczynam od 0 bo stare konto sprzedałem, więc mógłby mi ktoś powiedzieć, jak wtrącić jakąś tą swoją postać do jakiejś gildi, żeby oddawać tego expa? ;x Jeszcze nie sprawdzałem, ale jak znam życie to pewnie nawet na kmr modzie nie będzie można założyć gildi na 1 lvl.. ;dd Przyjmie mnie byle kto? ;xx

//Sorka za odkop, ale skoro jest tutek, to po co robić nowe tematy... ;D

Logujesz sie w jinno m1 ch1 i pytasz ludzi (zazwczyaj niskie lvl do 60 max) i na pewno Ciebie ktos zaprosi.

Opublikowano

Co ty pierdolisz.... 30lvl na psach? Jestem ciekawy jak to zrobisz skoro szkaty dropią TYLKO z potworów o lvl -10/+10 od twojego.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...