Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] 975 rp/6300

Fajny2812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mocne dmg to ma każdy za 6,3k. Ahri polecam ze względu na: ulti, przydatne w TF, troche true dmg z Q i oczywiście charm ;)

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

mocne dmg to ma każdy za 6,3k. Ahri polecam ze względu na: ulti, przydatne w TF, troche true dmg z Q i oczywiście charm ;)

aha, czyli postacie ponizej 6.3k mają mniejsze dmg o.O? tak rozumiem twój tok myślenia...

Branda polecam

Ma dobrą farmę, potrafi mocna ogłuszyć przeciwnika, dobry nuke, Ulti ma dobre do tf, a E dobre do ksucia, combo i typ leży.

Ewentualnie Fizza

Ma dobre survi jak na ap carry, Ignite z pasywa i w, dobry Escape z E dzięki temu możemy unikać ataków, świetny ult do tf i uciekania.

Opublikowano

Fizza nie ogarniam za bardzo i nie przypadł mi do gustu , co do branda to nawet nawet , ale jakoś nie mam chęci do grania nim , A coś może z innych charów ? Co myślicie o ezrealu/nocturne ?

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Z czego co wiem , to ezreal pod AD jest lepszy . Z czego co wiem to mało jest magów za 6k 300 , więc może ktoś powie dl np. Mam wybrać Ahri ,a nie kogoś innego ? :D (Trudno mi jakimś charem dopasować ^^ )

Nie graj by wygrać...

Opublikowano

Polecam branda

skille AOE

stun

porządny dmg ap

ulti odbijajace sie 5 razy ( albo 4 )

-

bardzo mano chłonny na początku

papier

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Co do branda , jest fajny , ale na początku to taki papier i mana leci szybko ... Kupić lepiej Ahri czy Ezreala ?

Nie graj by wygrać...

Gość Landiago
Opublikowano

Hmmm , polecę Ci Kennena, fajny jest, można robić pod ad i ap, w teamfightach nie ma lipy, jest tylko masa stunów. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...