Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mac8gb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, Mam problem a właściwie to pytanie;)

Zauważyłem jak kolega grał lanem w vindictusa i po przemianie w palladyna kiedy atakował to w kierunku przeciwnika leciały takie jasne kulki które zabierały bossowi życie... Ja gram Evie Scythe i takowych kulek nie posiadam nie wiem nawet co to jest ale chciałbym coś takiego bo to atakowało na dystans a mi by się to przydało;) jak by ktoś mógł mi coś na ten temat powiedzieć to byłbym wdzięczny:)

Opublikowano

Nie jestem pewien (nie jestem jakimś ogarem w vindictusie), ale pewnie będziesz musiał tu na odp czekać kilka dni, więc..Mi się wydaje, że to są te umiejętności z path skill (dajesz C i dalej Path Skill i tam masz a jak najedziesz to ci pisze co która daje) z tego co mi się wydaje to jest tam właśnie ta, co ssie bosowi życie przez jakiś czas. Tylko, żeby do niej dojść, to chyba trzeba mieć gdzieś z 7lvl paladyna/knighta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...