Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 okrojona wersja

kamugo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy istnieje wersja metina z okrojoną grafiką, animacjami, modelami postaci itp. Chodzi mi o to żeby uruchomić jak najwięcej shopów na jednym kompie (normalnie uruchamiam 4 metki jako shopy i mogę nawet ogłądać filmiki na yt, ale komputer dosyć słaby. Jeżeli nie ma takiego metina, to czy istnieje możliwość żeby coś takiego stworzyć? I czy to w ogóle coś da?

Opublikowano

Nie a czegos takiego ale mozna stwozyc podmieniajac pliki w cliencie, i odpalajac przeZ obejscie

Mógłbyś mi napisać jakich? W sprawach plików jestem raczej noobem, a taka wersja by mi się przydała.

Nie ma takiej wersji,a nawet gdyby była radzę jej nie używać bo dostaniesz bana przez HS :/

Sklepików nie będę ustawiał na pl-u, tylko na privie. Shopy odpalam poprzez moda kamera na minimalnych detalach.

Opublikowano

Shopy przybliżaj jak najbardziej ziemi oraz wyłączaj napisy (nicki itd. w Opcjach). Będziesz mógł więcej.

Dzięki twoim poradom udało mi się zwiększyć liczbę shopów na moim laptopie do 6, ale chciałbym jeszcze więcej. Mógłby mi ktoś napisać jakie pliki zmodyfikować/usunąć aby lagi były mniejsze (żeby metki mniej pamięci pobierały)? Pyam bo się na tym mało znam (np taki plik effects z folderu pack chyba mógłbym usunąć).

Opublikowano

Wyrzucając animacje, część tekstur, większość skryptów, których do otwarcia sklepu nie używamy, skilli, grafik [...] możnaby baaardzo okroić klienta, ale dużo z tym zachodu ;)

Opublikowano

Wyrzucając animacje, część tekstur, większość skryptów, których do otwarcia sklepu nie używamy, skilli, grafik [...] możnaby baaardzo okroić klienta, ale dużo z tym zachodu ;)

Znasz się na tym? Mógłbyś mi napisać jak nawet choć trochę okroić klienta, żeby móc uruchomić więcej kont? Albo może ktoś inny wie? Pomożecie mi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...