Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem. Pomóżcie?

Nifer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, nie mogę uruchomić wot'a gdy włączam launcherem to mi wyskakuje że launcher jest uszkodzony, a gdy uruchomie bez launchera(aktualna wersja gry) ląduje się gra i pod koniec gra się całkowicie wyłącza. Reinstall nic nie dał.

Opublikowano

Skanowałes komputer mozliwe ze masz jakiegos wirusa jezeli tak to niech anty wirus zrobi co trzeba i wtedy zrób reinstal

Jesli to nie pomoze napisz do supportu

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Skanowałes komputer mozliwe ze masz jakiegos wirusa jezeli tak to niech anty wirus zrobi co trzeba i wtedy zrób reinstal

Jesli to nie pomoze napisz do supportu

Nie. Teoretycznie to jest ich gra i oni za nią odpowiadają , ale support nie ma przed oczami twojej sytuacji komputerowej i co crashuje , więc myśle że wyślą go na bruk. Ewentualnie logi.

@top : Porządny skan z dokładnością na Games/World_Of_Tanks oraz cały komp (poprostu szczegółowy skan). Wyczyść rejestr Crap Cleaner'em(CCleaner). Sprawdź programem SalityKiller.com czy nic nie sality która kiedys u mnie pierwsza na wot sie rzuciła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...