Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jakiej nacji altyleria najlepsza

Ho0Ls

Artyleria   

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsza artyleria jakiej nacji ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie wszystkich nacji arty mam na 3 tirze bo nimi nie gram a mam zamiar i piszcie którą wybrać i dlaczego.

Może był już temat ale nie moge znalesić

Like

Opublikowano

To jest róznie

Od 5 tieru bardzo dobra jest USA na CW zawsze biora ta arte z usa nie pamietam jak sie nazywa ale chodzi mi o ta najlepsza bo manajwieksze pierdolniecie

Na randomy to niemcy bardzo dobrze mozna nimi zarobic juz od 4 tieru no i kazdy chetnie bierze je na kompanie maja dobra zwrotnosc jak nie najlepsza 2 najlepszy dmg i srednia celnosc

Ruski maja bardzo celne i szybkoszczelne działa a reszte to srednio

Francuzy sam nie wiem jak ja grałem tylko ostatnia arta i była zajebista dzieki swojemy magazynkowi i predkosci to tyle jezeli chodzi o moje zdanie

Pozdrawiam Flap

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dopóki nie weszła francuska arta, najlepsza na Clan Wars był GW Typ E i Ruski Obj.262 bo T92 może i ma pierdolnięcie ale rof i celność wiele życzą. Od teraz kiedy w naszych garażach może zagościć francuski bat.chat 155, zdobywa przewagę dzięki magazynkowi, prędkości, zwinności i obrotowej wieży !!!. Według mnie francuska arta jest najlepsza bo ma do wykorzystania 4 strzały którymi na pewno coś trafisz nie tak jak koledzy z innych nacji.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

USA sam w nia ide. T92 ma duzego kopa jak jebnie to chu.... Sam w nia ide, narazie mam m41 ktora ma najwiekszy kat rozwarcia. Francuska moge polecic bo ma wieze magazyn i gdy zostanie 1 na 1 to moze wygrac z ht lub czyms innym.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dopóki nie weszła francuska arta, najlepsza na Clan Wars był GW Typ E i Ruski Obj.262 bo T92 może i ma pierdolnięcie ale rof i celność wiele życzą. Od teraz kiedy w naszych garażach może zagościć francuski bat.chat 155, zdobywa przewagę dzięki magazynkowi, prędkości, zwinności i obrotowej wieży !!!. Według mnie francuska arta jest najlepsza bo ma do wykorzystania 4 strzały którymi na pewno coś trafisz nie tak jak koledzy z innych nacji.

Co ty pierdolisz ze na cw GW Typ E a do tego jeszcze obj.262 teraz to ześ dojebał na cw tylko i wyłacznie biora T92 czasem jak nie ma T92 to biora GW typ E no teraz jak jest batch to ja nie wiem czy go biora no ale w kazdym razie GW jest tylko i wyłacznie dobry na randomach tam to on wymiata

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja teraz caly czas widuje bat chata na cw

A wiec sie po zmieniało dawno nie grałem w wot-a chyba od poczatku wakacji ale wiem ze przed tem na cw królował T92

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Flap

A wasz klan ma prowincje? Bo z takim podejściem to wiesz, nie sadze żebyście mieli cokolwiek ;] Według mnie liczy się bardziej celność i rof niż to "pierdolniecie"

Opublikowano

@Flap

A wasz klan ma prowincje? Bo z takim podejściem to wiesz, nie sadze żebyście mieli cokolwiek ;] Według mnie liczy się bardziej celność i rof niż to "pierdolniecie"

Nie nie mamy ale mam kolege no moze nie kolege ale go znam i bardzo czesto o rade go pytam który gra i jest jednym z najlepszych graczy w wot wiec raczej wie co mówi

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

może i jest jednym z najlepszych graczy w wocie,ale i tak najczęściej biorą gw typ e i objecta bo t92 i z jego celnością to bardzo trudno coś zrobić,nie koniecznie tak musi być,ale jeżeli klan innej artylerii nie ma to biorą co mają :)

Opublikowano

może i jest jednym z najlepszych graczy w wocie,ale i tak najczęściej biorą gw typ e i objecta bo t92 i z jego celnością to bardzo trudno coś zrobić,nie koniecznie tak musi być,ale jeżeli klan innej artylerii nie ma to biorą co mają :)

No kurde po ogladaj se filmiki na yt z bitew klanowych to zobaczysz ze T92 sie bierze a na randomy to GW typ E

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

I ma najwiekszego splasha w grze a wiec nie potrzebna jest celnosc bo nawet jak nie trafi o 10 metrów to i tak dmg bedzie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ravoner mój klan miał prowincje i prowadził zażarte boje o nie, niestety zostaliśmy wykorzenieni. Powód? Słabi sojusznicy, overrunned i tyle :/

Opublikowano

Było wiele razy mówione. Nie ma najlepszej nacji. Każda w czymś jest dobra, ja akurat rozwinięte mam wszystkie <no dobra francuzy tylko zostały;d> Na CW używane są rzadko arty Niemieckie <tak mają celność i ładne jebnięcie, ale to nie to co ruski, ale to potem:D> Na CW głównie używane są Arty USA <od V tieru> i ZSRR <głównie od VI bo do V to gówna...> :) USA - jebnięcie, dużo pocisków, wolne ładowanie, niska celność;) ZSRR - mega pierdolnięcie, dosyć dobra celność, średnie ładowanie ;)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Nie, bo dawno nie grałem ;P Za mało czasu, mam All do VII, jak wrócę do gry powbijam all narazie brat gra na koncie...

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Francuska najlepsza troche na początku taka głupia ale później...masz magazynek rewolwerowy oraz arta VIII tieru ma obrotową wieże...

xxx

Opublikowano

Francuska jak kogos dopadnie to od razu dead dzisiaj sie na mnie tak uwziela na paru bitwach jak raz strzeli to trzeba wiac.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Obstawiam Niemiecką typu Hummel ; ) dobre działo i penetracja. Czego chcieć więcej od arty?? z łatwościa przebija czołgi ciężkie. Według mnie najlepszy ze wszystkich z Tieru 5 : ))

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

USA poniewaz:

Mocna dziala[tylko to z m12 jest slabe w poruwnaniu do dziala s51/su14]

Dobry wychyl dziala

Duzy splash ktory tez boli

Kazda nacja ma dobra arte na jakis sposob

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...