Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowane Konto[PYTANIE]

Eradraaish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niegrałem w diablo z miesiąc, ostatnio z ciekawości chciałem sie zalogować zobaczyć co tam słychać tylko no hasła nie pamiętałem, zapewne jakbym sprubował z 10,15 razy się zalogować to bym wkoncu trafił właściwe hasło, bo mam ich trochę, no ale parę razy sprubowałem i wyskoczył mi komunikat że moje konto zostało zablokowane a moje hasło jest już nieważne, bo za dużo prób logowania miałem, pisali żebym zrobił na battle necie

reset hasła, trza było wpisać email imię i nazwisko, a tutaj problem, przy rejestracji nie pamietam co juz wpisywalem jako imię i nazwisko, bo napewno nie swoję prawdziwe i teraz mam problem, jest szansa że moje konto odzyskam ? prubowałem z 100 razy wpisywać imię i nazwisko itp, to potem mi wyskoczył zaś komunikat żebym się skontaktował z jakimś tam działem itp. ale niemogłem akurat tego znaleźć, ale ci ludzię mają problemy, nie potrafią wprowadzić prostej opcji żeby mi wysłali poprostu hasło na maila tylko robią takie cuda, co by w tej sprawię zrobić ?

EDIT

Juz sprawa załatwiona, udało mi się hasło odzyskać

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...