Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[silnik]Klon traviana wersja by Szprytek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam moją przeróbkę klona popularnej gry strategicznej - Traviana

Co zrobiłem?

-Naprawa bugu bohatera

-Naprawa bugu rankingu

-Naprawa bugu mapy (częściowo)

-Naprawa bugu budynków

-Naprawa bugu premium (plus travian)

-Naprawa bugu podczas instalacji (nie robiło tabel, trzeba było ręcznie)

-Spolszczenie (50%)

-Naprawa górnego menu w grze, jego grafiki

-Jeszcze jakieś tam...

Download:

usunięte - krycha1996

Skan:

skani.png

Dodatkowe informacje:

-Jeżeli chodzi o instalacje to jest banalna

:) Teraz bez bugu wystarczy jedynie uruchomić stronę:

http://twojastrone.pl/install

i przejść przez krótki proces instalacji taki jak w TravianX (ale bez bugu)

-Pamiętajcie sam skrypt silnika jest legalny i proszę nie dać się zastraszyć przez jakieś dzieci, które się nie znają. Jednak grafika jest skopiowana z poprzedniej części Travian dlatego aby stworzyć prywatny silnik gry legalnie należy ją najpierw zmienić

:)

-Dlaczego chomikuj.pl? Proszę nie pisać w postach komentarzy typu: wrzuć na normalny hosting ani nie udostępniać tego pliku na innych hostingach, gdyż ja też chce coś mieć z tego co zrobiłem

:) (chodzi mi o punkty na chomikuj.pl)

Opublikowano

hmm.

u-mnie-jest-jakiś-błąd:

[b]Warning[/b]: session_start() [[url="http://travianum.serversite.eu/function.session-start"]function.session-start[/url]]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/travian1/domains/travianum.serversite.eu/public_html/GameEngine/Lang/en.php:1) in [b]/home/travian1/domains/travianum.serversite.eu/public_html/GameEngine/Session.php[/b] on line [b]48[/b]

[b]Warning[/b]: session_start() [[url="http://travianum.serversite.eu/function.session-start"]function.session-start[/url]]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/travian1/domains/travianum.serversite.eu/public_html/GameEngine/Lang/en.php:1) in [b]/home/travian1/domains/travianum.serversite.eu/public_html/GameEngine/Session.php[/b] on line [b]48

[/b]

W-tamtej-wersji-tego

zravianx

też-było-kilka-bugów.

np.

postawiłem-serwer-x100

wchodzimy-z-bratem-na-serwer-rejestrujemy-się-i-ja-na-mapie-mam-wioske-a-on-nie-ma.

nawet-zaatakowac-się-go-nie-dało.

ale-wysyłałem-wojsko-to-wyskakiwał-błąd-jakiś-i-wojsko-nie-wracało.

Albo-miałem-taki-chyba-bug-że-jak-w-bazie-dodałem-sobie-2000złotych-monet-i-magazyn/spichlerz-powiększyłem-oraz-surowce-dodałem-to-tak-jak-by-strona-robiła-tylko-mi-się-OFF-ale-kumplowi-mojemu-działa.

Więc-to-jest-najgorszy-bug.

nawet-się-nie-zarejestrowałem-i-wyskakują-mi-takie-błędy.

[b]Warning[/b]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/travian1/domains/travianum.serversite.eu/public_html/GameEngine/Lang/en.php:1) in [b]/home/travian1/domains/travianum.serversite.eu/public_html/GameEngine/Account.php[/b] on line [b]106[/b]

[b]Warning[/b]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/travian1/domains/travianum.serversite.eu/public_html/GameEngine/Lang/en.php:1) in [b]/home/travian1/domains/travianum.serversite.eu/public_html/GameEngine/Account.php[/b] on line [b]107[/b]

[b]Warning[/b]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/travian1/domains/travianum.serversite.eu/public_html/GameEngine/Lang/en.php:1) in [b]/home/travian1/domains/travianum.serversite.eu/public_html/GameEngine/Account.php[/b] on line [b]111[code][/b]

[b]oraz-pisze[/b]

[code]Każdy gracz może mieć tylko jedno konto w grze!

Opublikowano

Wszystko sprawdzałem przed wrzuceniem :( DaanD10 znam i wiem, że z każdą wersją traviana miał problem... nawet z instalacją :) Sprawdze wszystko i wrzuce wersje poprawkową jeszcze dzisiaj. Przepraszam...

Opublikowano

Ostrzegam. piotrasB, DaanD10(x2) i bnmbb otrzymują warny za spam.

Czekam na poprawny skan - to po pierwsze.

Czekam na normalny hosting (lub danie free transferu) - to po drugie

A tera dowody na niepoprawny skan (pomijam nazwę pliku - nie zgadza się wielkość i nazwa):

ovvj.pngkdgo.png

Jak wstawisz poprawny skan i free transfer (lub inny hosting) to wal na pw i temat otworzę.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...