Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Czapki

666pit666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest może jakaś strona z wyceną czapek, broni, farb, skrzynek itd. tzn. ile dana rzecz kosztuje? Jeżeli nie to ile dostane za Kucyk Bohatera poziom 60, Seksowne Trzewiczki poziom 10, skrzynke 44, etykiete z nazwą, Loch-n-load i osobliwie szarawe zabarwienie ? Jeszcze czy można zwrócić broń po zakupieniu w sklepie Mann Co. ? A i czy lvl rzeczy ma jakieś znaczenie ?

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

Nie chodzi mi o takie ceny chodzi mi o cenę w refinowych np jakaś tam czapkę można sprzedać za 1 rafa. A o lvl w czapkach sie pytam a w nie broniach słyszałem że za niektóre lvle można dostać więcej.

Opublikowano

Polecam ci strony gdzie możesz też samemu sprzedawać itemki, cenniki nie zawsze są aktualizowane itp. a na takiej stronie zawsze zobaczysz po ile ludzie aktualnie sprzedają i kupują przedmioty.

www.tf2tp.com
www.tf2outpost.com

Poziom nie ma żadnego znaczenia chyba, że masz czapkę z 1 lub 100 lvlem, do tego zależy jaka to jest czapka bo przy niektórych cena wzrośnie o refa, a innych o parę kluczy :)

Jest jeszcze coś takiego jak craft level, jeśli masz przedmiot (bez znaczenia czy to broń czy czapka) z levelem craftu 1-100 wtedy możesz nieźle zarobić. (Im mniejszy lvl craftu tym więcej przedmiot jest warty) Aby samemu stworzyć przedmiot z takim lvlem, trzeba: gdy wyjdą nowe bronie czy czapki, (aktualizacje są o konkretnej godzienie) należy wtedy jak najszybciej wytworzyć dany itemek. Przedmiot z 1 craft lvl oznacza, że jest to itemek który powstał jako pierwszy na świecie z rąk gracza, z lvl 10 to 10 i tak dalej.

Opublikowano

Czyli Seksowne Trzewiczki zostały wytworzone tylko 10 razy (bo 2 dni temu wytworzyłem)? A czy jest może jakaś polska strona bo tej pierwszej nie umiem obsługiwać a druga jest chwilowo wyłączona.

Opublikowano

Poziom nie ma żadnego znaczenia chyba, że masz czapkę z 1 lub 100 lvlem,

Wartość zwiększają też poziomy 69 i chyba 42, choć mogę się mylić ;]

@UP żadnej takiej nie widziałem, ale jeśli istnieje, to na pewno jest uboga w oferty.

Outpost często ma 503, ale wystarczy kilka minut poczekać.

//Nie polecam Ci się bawić w TF2 Warehouse, już przy kupowaniu czegoś taniego, powiedzmy klasyka, traci się scrapa, a co dopiero na dłuższą metę

Opublikowano

Czyli Seksowne Trzewiczki zostały wytworzone tylko 10 razy (bo 2 dni temu wytworzyłem)? A czy jest może jakaś polska strona bo tej pierwszej nie umiem obsługiwać a druga jest chwilowo wyłączona.

Nie, nie rozróżniasz numeru craftu od zwykłego lvlu, numer craftu jest wyświetlany "na obrazku" przy samym itemku bodajże poprzedzony znakiem #, każdy wytworzony itemek nie będzie miał numeru craftu potem już się to jakoś nie zalicza. Nie potrafię ci tego łopatologicznie wytłumaczyć. Jak trochę pograsz, wejdziesz w tą "wyższą" sferę handlu w tf to zrozumiesz co miałem na myśli :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...