Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Połysk Szmaragdowych Zbroi z Polskiego Metina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam a więc pisze ten temat ponieważ w tym o to temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/401922-tutorial-polysk-szmaragdowych-zbroi-z-polskiego-metina/

Nie ma już żadnego tuta i prosiłbym o wytłumaczenie jak wgrać takie zbrojki jak na PLu na czyste pliki i jak zrobić te świecenie tgakie samo jak na PL z góry dzięki[Dziwie sie ze jeszcze nikt nie zrobił takich gotowych plików jak są na plu czyli zbrojki nowe ulepszacze itp ?]

Opublikowano

Nikt ci ich tak o nie udostepni ja np ruszyłem dupe i tera brakuje mi jeszcze paru teksturek ale wierzę że mi się uda też probój lepiej samemu .Sam próbując oduczylem się uzywania gotowców tyle ode mnie

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

up dzięki tylko 1 problem co z tym zrobić teraz ;D? wkleić do metina wiem ale jakieś wpisy napewno itp to jak to zrobić?

Opublikowano

Jebak lesny co mu dales? PC i PC2? bo ja wpisy mam tylko zeby byly tekstury swiecenie to ja luzem moge dodać

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...