Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Virtual czy Xenox?

RonteX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyrażajcie tu swoje opinie na temat obu serwerów a tytułem podsumowania "który lepszy"

NP: Virtual jest... , Xenox jest....,

Wole: Virtual / Xenox

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Xenox w 100% lepszy...

Na Virtual: Chamska administracja, na pewno Ci nie pomogą ! No chyba że zainwestujesz w IS'a, to wtedy Ci w du*e wejdą :) Masz kasę? Jesteś najlepszy na serwerze :) Czemu? Bo administracja lubi sobie dorabiać na sprzedawaniu eq z navi :) Polecam zakupy u Wojtka (admina) ma najtaniej ;)

Opublikowano

na xenoxie mam juz prawie wszystko :) pytanie brzmi czy wymienic sobie eq :D

@edit: Ma ktoś jakieś znajomości w team-ie ? potrzebóje odbanować konto xD

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Na Xenoxie jak dla mnie wszystkiego o wiele za dużo.

Nawalone czego się da. Aby wydropić jeden głupi ulepszacz, trzeba czasami poświęcić kilka dni. Nie przepadam za czymś takim, na serwerach easy.

Hmm, Virtual trudno mi ocenić, bo grałam bardzo krótko.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Xenox w 100% lepszy...

Na Virtual: Chamska administracja, na pewno Ci nie pomogą ! No chyba że zainwestujesz w IS'a, to wtedy Ci w du*e wejdą :) Masz kasę? Jesteś najlepszy na serwerze :) Czemu? Bo administracja lubi sobie dorabiać na sprzedawaniu eq z navi :) Polecam zakupy u Wojtka (admina) ma najtaniej ;)

Chamska hmm tylko wobec Cb jak nie umiesz się zachować :> EQ z NAvi ?:> och... przykre nikt nie ma dowodów a na xenoxa moge Ci zaraz wysłać kilka ;] Jak napisałeś masz kasę masz eQ z Navi na xenoxie i to bez problemu a ze Ty potrafisz dupe lizać to i bez tego dostaniesz ;p

Co do tematu polecam Virtuala i oczywiście zapraszam ;]

PS. Administracja zawsze pomoże wystarczy wejść na TS :) a Lopescio że się boi wejść na TS to płacze teraz :>

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Polecam virtual miła atmosfera nie ma tyle noobków jak na xenox i nie jest taki skomplikowany system ulepszeń chodzi mi o bronie i zbroje na xenox co 10 czy 5lv...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...