Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Nopremium][NoWL][HardCore!] MPGaming | Hardcore ! OTWARCIE : 11:30

Sawickas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngMPGaming | HardcoreDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: mc13.crew.sk:25588

de2zjo.gifTyp Serwera: HardCore

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 30

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

;) " />

1337425578-U363900.png

D3Stroy, LenartSys

1337425590-U363900.png

Jeżeli naprawdę lubisz Hardcore to zapraszamy !

Po śmierci otrzymujesz bana na 7 dni, lub wysyłasz sms za 3.69 zł ! Prawdziwy HardCore

1336669726-U363900.png

Opublikowano

Serwer dno admin odrazu daje diaxy itd wyjdziesz poza teren a odrazu jakiś frajer cie złapie a admin mu jeszcze pomaga zabić jednym słowiem

Żałosne

yiWCsl1.png
Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Serwer dno admin odrazu daje diaxy itd wyjdziesz poza teren a odrazu jakiś frajer cie złapie a admin mu jeszcze pomaga zabić jednym słowiem

Żałosne

Nawet nie byłeś na serwerze, nie wyrzucamy diaxów i nie zabijamy bo niby cie zabili odrazu po wyjściu a non pvp jest 10 kratek od spawnu, nie kierujcie się jego słowami...

Opublikowano

Akurat byłem nawet pisałem ale ty dawałeś kilofy i bloki kolegom.Wyszłem tylko i zaczeli mnie gonić

yiWCsl1.png
Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Akurat byłem nawet pisałem ale ty dawałeś kilofy i bloki kolegom.Wyszłem tylko i zaczeli mnie gonić

To jaki miałem nick? ;>, nie dawałem i skończ psuć dobre zorganizowane serwery dzieciaku.

Opublikowano

Ale hardcore Podlega bardzien na survivalu niż na fb nafajniej jest jak sie szuka fegla (wiem że wegla ale wole fegla) i diaxów a nie odrazu a później jakaś c**** sobie skopiuje i skozaczy

yiWCsl1.png
Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Ale hardcore Podlega bardzien na survivalu niż na fb nafajniej jest jak sie szuka fegla (wiem że wegla ale wole fegla) i diaxów a nie odrazu a później jakaś c**** sobie skopiuje i skozaczy

Wszystkie diaxy odebrane ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...