Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF 3 sie nie uruchamia

SiataKOX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż zainstalowałem i zrobilem update bf3 i nie chce sie uruchomic patrzalem na inne posty ale nic na origin pisze że ,,Gra..'' mam w procesach bf3.exe ale w procesah zajmujie pamieci 600 mój sprzęt intel i5 2360 4x3,0ghz 4gb ramu nvidia geforce gts 450

12234.png Nie gram w MMO typu MOBA ponieważ community jest negatywnie nastawione na słabszych graczy

Opublikowano

• Start -> Uruchom -> Regedit
  • HKEY LOCAL MACHINE/SOFTWARE/WoW6432Node/EA Games
  • Zmień ścieżkę na instalacji (GDFBinary & InstallDir) na C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3

Opublikowano

@up nic licho

12234.png Nie gram w MMO typu MOBA ponieważ community jest negatywnie nastawione na słabszych graczy

Opublikowano

Ja z origina

Próbowałem przez przeglądarke i multi działa ale konfiguracji nie moge zmienic

Opublikowano

Usuń folder BF3 z moich dokumentów, przenieś go na pulpit. Powienieneś teraz móc zmieniać konfigurację.

Lepiej uruchamiać grę bezpośrednio przez Battleloga...

Opublikowano

Jak Odpalam przez Battleloga to mi sie gra włącza, ale na multi po 2-5min crashuje gre .

Start -> Uruchom -> cmd (uruchom jako administrator) -> (wpisz) bcdedit /set increaseuserva 2500

Aby przywrócić ustawienia wpisz bcdedit /deletevalue increaseuserva

Po zrobieniu zrestartować komputer

Opublikowano

Start -> Uruchom -> cmd (uruchom jako administrator) -> (wpisz) bcdedit /set increaseuserva 2500

Aby przywrócić ustawienia wpisz bcdedit /deletevalue increaseuserva

Po zrobieniu zrestartować komputer

Dzięki pomogło, wkońcu moge normalnie grać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...