Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loolal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram już ponad 1,5 roku i nigdy nie spotkałem się z crashami do pulpitu. wygląda to mniej więcej tak: gram, gram, gram i nagle combat się minimalizuje i pokazuje się pulpit. przycisk od ts`a mam na ALT ale to chyba nie szkodzi bo nawet jak nie rozmawiam na ts`ie to i tak mnie takie crash`e zastają. Mam Windows7. Czy ktoś zna przyczynę tego problemu bo to lekko wkurza ;/ proszę o pomoc

LaiTai.png
Opublikowano

Usuń stare hacki jak masz.

Pogaś zbędne procesy

Bardzo często to masz czy czasami bo jak rzadko to sie zdarza każdemu ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Usuń stare hacki jak masz.

Pogaś zbędne procesy

Bardzo często to masz czy czasami bo jak rzadko to sie zdarza każdemu ;).

nie mam żadnych hacków chammsów itd ;P

skype gg itp pogaszone

i dość często mi się zdarza ten crash ;/ tak co 10min

LaiTai.png
Opublikowano

miałem to samo kiedyś jak miałem CA NA I EU jak Usunołem NA to w Eu Zaczeły sie Crashe Odinstalowałem Eu na 1/2 Tygodnie I Dla jaj zainstalował zaczoł działać i nie crashować odrazu odpalam gordona i shakuje ale już nie hackuje dostałem nauczke po Hardware Banie :D

Opublikowano

miałem to samo kiedyś jak miałem CA NA I EU jak Usunołem NA to w Eu Zaczeły sie Crashe Odinstalowałem Eu na 1/2 Tygodnie I Dla jaj zainstalował zaczoł działać i nie crashować odrazu odpalam gordona i shakuje ale już nie hackuje dostałem nauczke po Hardware Banie :D

czyli mam zrobić reinstall i nie hackowac ;P

LaiTai.png
Opublikowano

Przeczyść kompa i rejestr CCleanerem z różnych śmieci, zrób defragmentację dysku.

Zawsze jak zaczynają mi się robić masowo crashe to robię te dwie proste czynności i problem znika.

Spróbuj, może tobie też pomoże.

Opublikowano

DOBRA

Ściągnij Ponownie Ca

Oczyść PC CCleanerem

Wyłoncz Różne Programy Skype,Antivirusa,GG,Aqq, czy tam inne jakieś

Pobierz Game Bostera Odpal on wyłoncza zbędne procesy

I Instal Ca Z pobranej Świeżo instalki !

Jak Crashe Znowu są odinstaluj ca Nie graj z Tydzień zainstaluj i powinny zniknąć

Opublikowano

Przeczyść kompa i rejestr CCleanerem z różnych śmieci, zrób defragmentację dysku.

Zawsze jak zaczynają mi się robić masowo crashe to robię te dwie proste czynności i problem znika.

Spróbuj, może tobie też pomoże.

ok robię defragmenta zobaczę czy pomoże

LaiTai.png
Opublikowano

defragmentacja nie podziałała. jakieś jeszcze pomysły?

Ściągnij sobie programik o nazwie Game Booster v3.2

Ja z niego korzystam i nie dość,że o niebo lepiej chodzi każda gra ( nie tylko combat ) to jeszcze crashe mam naprawdę duuuuużo rzadziej z nim,jak bez niego ( lol ).

boyka.jpg

Opublikowano

Miałem podobnie jak Ty, tylko że zawsze w głupich momentach tj. jak skończyłem nemesixa z 100k expa, a tu crash i dupa zbita :( albo na quarantine regen staty 5:14, i modliłem się żeby crasha nie było, i bęc = crash. Więc wkońcu otwarłem zakładkę ustawienia w CA, i ustawiłem antyalashing na off, i grafikę na low, o dziwo crashe ustały. Spróbuj powinno pomóc ;)

Opublikowano

Ściągnij sobie programik o nazwie Game Booster v3.2

Ja z niego korzystam i nie dość,że o niebo lepiej chodzi każda gra ( nie tylko combat ) to jeszcze crashe mam naprawdę duuuuużo rzadziej z nim,jak bez niego ( lol ).

używam gboosta ale mimo to crashe są

Miałem podobnie jak Ty, tylko że zawsze w głupich momentach tj. jak skończyłem nemesixa z 100k expa, a tu crash i dupa zbita :( albo na quarantine regen staty 5:14, i modliłem się żeby crasha nie było, i bęc = crash. Więc wkońcu otwarłem zakładkę ustawienia w CA, i ustawiłem antyalashing na off, i grafikę na low, o dziwo crashe ustały. Spróbuj powinno pomóc ;)

spróbuje zagrać na low detalach zobaczymy :P

zainstaluj ca na innej partycji

z dzisiejszym patchem tak zrobię

LaiTai.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...