Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]WiFi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gdy lacze sie z dowolna siecia wifi wyskakuje komulnikat "laczenie..." a po chwili wyskakuje komunikat "zapisana" i tak w kolko. Posiadam tablet z androidem 4.0.

Opublikowano

jak z dowolną ? a znasz hasła do sieci by się połączyć? jak nie to się nie dziw że nie łączy bo to twój problem by je znać a nie z tabletem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

TO może byc wina sieci - u mnie z mieszkania łapie kilka takich, do których za chiny nie da się podpiąc od 2 lat :D Jest zasięg, sieć zapisana niezabezpieczona, ale podpiąć do niej się nie da.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Wyłącz filtrowanie adresów mac. Ja tak mam w livebox'ie - dopóki nie kliknę jednego przycisku na obudowie to nie połączysz się ;f

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

jesli wlaczysz sie z routerem (NIE Z MODEMEM) to zrabalo sie cos w ustawieniach ,pogrzeb w nich . (na kompie wchodzisz na andres ip routera login i haslo to zazwyczaj admin : admin) .

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...