Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Konkretny dodatek do MG36

lemanio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem zestaw z wyżej wymienią bronią. Gra się świetnie. Jest jedno małe ale..... lekki odrzut do góry. Szczególnie przy uzyciu lunety i ściąganiu snajperów. :) jaki polecacie dodatek - cena nawet 10 tyś Fundsów - aby całkowicie wyeliminować odrzut. A może polecacie jeszcze coś innego aby ta broń była jeszcze bardziej zabójcza :ninja:

Pozdro

x

Opublikowano

Nie wiem czy da się wyeliminować kompletnie odrzut w mg36,ale można sobie z tym radzić przede wszystkim nie wywalać amunicji jak się popadnie tylko strzelać krótkimi seriami czyli nie na maxa cisnąć lpm tylko klikać pojedynczo lpm no i jak masz myszkę ze zmianą dpi to polecam ustawić 1200 na 1200 wtedy łatwo idzie zapanować nad bronią.

Nie wiem jak wy,ale chcąc nie chcąc dla mnie duże znaczenie ma tutaj dpi w myszce wtedy jest inny komfort w strzelaniu.

Opublikowano

A co z kolbami i lufami od 20 lvl ??? Nic nie pomogą ??? To w co zainwestować te kasiure ???

Owszem pomogą,ale i tak z tego co zauważyłem,że im większy zoom z celownika to i większy odrzut z dalszych celów,a co innego z bliska.

Opublikowano

OK rozumiem, a żeby zwiększyć max. dmg to które magazynki zakupić ??? + konkretna lufa ??? :)

Tak szczerze to proponuje ci przeglądnąć tutaj na tej stronce

http://bfp4f.alchemical.ch/pl/compare/result?

Dzięki niej będziesz wiedział pod jaki tryb iść i jaka amunicja itp będzie lepsza itp.

Osobiście to ja mam tylko kupiony standardowy zestaw medyka,a w nim mg36 i dodatki jakie już były do modyfikacji tylko osobiście dokupiłem(a raczej wylosowałem)lepszy celownik i jak narazie mi to starcza chociaż mógłbym mieć i lepsze jakieś dodatki,ale na to już trzeba $$$,więc może kiedyś :P

A tak btw. akurat nie dawno pobiłem swój rekord ze 140 metrów na 145 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...